VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKTÖRÜN TATLI SU KURNAZLIĞI

24 Ağustos 2022

......................

Aldığı kararlarla ve uygulamalarıyla başta AK Partililer olmak üzere her kesimin tepkisini çeken BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı yeni bir skandala imza attı. Aslında CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la aralarının çok iyi olduğu bilinen Alişarlı, son zamanlarda gelen tepkiler üzerine üniversitenin yeni yılın açılış töreninde Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz verilmesine izin vermediği iddia edildi. Özdemir olaya tepki göstererek salonu terk etti.

Her yıl düzenlenen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni bu yıl da gerçekleştirildi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon'da düzenlenen ödül törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman ve protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

HERKES KONUŞTU, RASİM ÖZDEMİR'E SÖZ HAKKI VERİLMEDİ

Protokolde bulunan İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, AK Parti Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Valisi Erkan Kılıç, anons edildikten sonra kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına programa katılan Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz hakkı verilmedi. Rasim Özdemir ise duruma tepki göstererek salonu terk etti. Salonda bulunan bazı kişiler de Özdemir'e söz hakkı gösterilmemesine tepki gösterdi.

USTA GAZETECİ GÜNGÖR'DEN ÇARPICI YORUM

Usta Gazeteci Caner Güngör olaya tepki göstererek, “Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın hakkında yorum yapmadığı hatta her ortamda kolladığı rektör Alişarlı'nın başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz vermeyerek Cumhurbaşkanlığına 'ben bunların karşısındayım' imajı yaratmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • 24 Ağustos 2022 • 19:31
    Şarjı bitmiştir..)))
  • EDASU
    25 Ağustos 2022 • 05:40
    NE DEMİŞLERDİ CHP Lİ BELEDİYELERİ ÇALIŞTIRMAYACAĞIZ ŞİMDİDE KONUŞMALARINA DA İZİN VERİLMİYOR NERDENNNNN NEREYEEEE VAH BENİM CENNET VATANIM VAHHH
  • Krolu
    25 Ağustos 2022 • 06:29
    Bu töreni vakıf düzenlemiş olabilir.
  • muratylmaz
    26 Ağustos 2022 • 03:08
    Kayıp vekilimiz sayın küpçü nerede yine Boluyla ilgili olan her şeyde olduğu gibi yine her zamanki gibi yok. Aranıyor ilanı verilince de kızıyor. Seçimlerde bu konuların unutulmaması
  • RIZA
    26 Ağustos 2022 • 03:38
    AYIP REKTÖR AYIP. ÇEK GİT BOLU' DAN. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GİBİ BİZDE SENİ İSTEMİYORUZ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.