VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İÇİN KARAR VERİLDİ

22 Ağustos 2022

....................................

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için karar 26 Eylül’de yapılacak CHP YDK toplantısına ertelendi.

Kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 18 Temmuz’da gönderdiği yazılı savunmasının ardından 25 Temmuz’da da sözlü savunmasını yapmıştı. Özcan savunmasında, ceza verilmesi durumunda hukuki yollara başvuracağını dile getirmişti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu'nun ardından Tanju Özcan’ın ihraç edilmesi sorusu üzerine yaptığı açıklamada Faik Öztrak, “Biz bir kere dosyayı Yüksel Disiplin Kuruluna göndeririz. Ondan sonra süreç orada yürür. Sürecin sahibi Yüksek Disiplin Kurulumuzdur. Dolayısıyla ne olup ne bittiğiyle ilgili olarak yüksek disiplin kurulu sözcüleri, gerekli bilgileri verecektir. Biz Merkez Yönetim Kurulu olarak bu sürece en ufak bir karışmada bulunamayız tüzüğümüz gereği” ifadelerini kullandı.Böylelikle Tanju Özcan için karar 26 Eylül’de yapılacak CHP YDK toplantısına ertelenmiş oldu.

1 yorum yapılmış
  • Mustafa
    22 Ağustos 2022 • 10:46
    Her yerde yanındayız büyük başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.