VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEMRA YAVUZ ARSLAN DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI

21 Ağustos 2022

.......................................

Semra Yavuz Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda faaliyete başlayan Semra Yavuz Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinin açılış törenine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, diş hekimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kliniğin açılış kurdelasını kesen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, diş kliniğinin Bolu’ya hayırlı olmasını diledi.

Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan 2008 yılından itibaren Gerede ilçesinde kendi kliniğinde hizmet verdiğini, 15 yıllık hekimlik tecrübesini artık Bolu Merkez’de sürdüreceğini belirterek, kliniklerinde  implant, Ortodonti (Diş Teli) Diş Eti Hastalıkları , gülüş tasarımı başta olmak üzeire tüm diş sağlığı hizmetlerinin sunulacağını söyledi.  

“Bütün tedaviler büyük bir profesyonellikle gerçekleştiriliyor”

Diş Hekimi Semra Yavuz Arslan, ağız ve diş sağlığı konusunda yeni gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip ettiklerini vurgulayarak, 

“İzzet Baysal Anadolu Lisesi mezunuyum. Boluluyum. Anakara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdim. 15 yıldır diş hekimliği yapıyorum. Daha çok estetik üzerine çalışıyorum. Estetik laminolar, tel tedavisi, ortodonti tedavisi, plaklarla ortodonti tedavisi bunlar üzerine çalıştım. İmplant tedavisinde de eğitimim var. İnsanlar artık çok daha bilinçliler estetiğin sadece dış görünüşle alakalı olmadığı ifadenin de gülüşün de çok değerli olduğunu öğrendiler. Sadece estetik değil aynı zamanda fonksiyon da kaybetmek istemiyorlar. Diş sağlığını da kaybetmek istemiyorlar. Bu nedenle lamine tedavimiz var. Diş dokusuna çok fazla zarar vermeden uyguluyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı alanında  yeni teknolojileri ve yöntemleri yakından takip ediyoruz. İnsanlar önceden çok büyük şehirleri tercih ediyorlardı ama şuan da biz, orada yapılan tüm tedavileri burada büyük profesyonellikle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel Semra Yavuz Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda Öztürk Apartmanı No:1 403. Sokakta Bolu halkına hizmet verecek.

  • SEMRA YAVUZ ARSLAN DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI
  • SEMRA YAVUZ ARSLAN DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.