VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

20 Ağustos 2022

........................

Gaziantep’in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 16 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi de yaralandı.

Gaziantep-Nizip otoyolunun 18'inci kilometresinde saat 11.00 sıralarında kontrolden çıkan otomobil dere yatağına devrildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada Şanlıurfa'ya giden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri de kazayı görünce yol kenarında durup olay yerine gitti.

Ekiplerin kurtarma çalışması sürerken, kaza yerine yaklaşık 200 metre mesafede Özel Diyarbakır Turizm firmasına ait 33 SR 157 plakalı yolcu otobüsü devrildi. Yan yatan otobüs, sürüklenerek itfaiye aracı ile 27 AHM 050 plakalı ambulans ve bu sırada bölgede bulunan ekipler ile vatandaşlara çarptı.

16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve İHA muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de aralarında bulunduğu 15 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 1’inin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 16'ya çıktı.

BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN TAZİYE MESAJI

"TAG Otoyolu Gaziantep Doğu Kavşağı Nizip istikametinde TIR, otobüs, ambulans ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada 22 vatandaşımız yaralanırken 16 vatandaşımız hayatını kaybetti.Olay yerine gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. İlk belirlemelere göre aralarında meslektaşlarımız İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'de haber için gittikleri olay yerinde yaşamını yitirmeleri bizleri derinden üzmüştür

Vefat eden meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.

BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU"

  • FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
  • FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
  • FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
  • FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
  • FECİ KAZADA 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.