VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN OY AÇIKLAMASI

18 Ağustos 2022

...................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HDP’lilerin kendisine oy vermeyeceğini twitter hesabından paylaştığı video ile altını çizdi.Paylaştığı videoda “HDP’li bana oy vermez. Çünkü ben Türk milliyetçisiyim. Ben Atatürkçü’yüm. Ben bölücü terör örgütlerini yıllardır lanetliyorum. Bunları da lanetliyorum” dedi.

Tanju Özcan’dan geçtiğimiz Yerel seçime ilişkin değerlendirme geldi. Özcan, HDP’den oy aldığının ileri sürülmesine tepki gösterdi.

HDP seçmenin kendisine oy vermeyeceğini dile getiren Tanju Özcan, “Seçimlerde kim HDP oyu almış? Ben seçimlerde AK Partili vatandaşların oyunu aldım, CHP’li vatandaşın oyunu aldım, MHP’li vatandaşın oyunu aldım. İYİ Partili vatandaşın oyunu aldım ama bir tek HDP’li bana oy vermez. Çünkü ben Türk milliyetçisiyim. Ben Atatürkçü’yüm. Ben bölücü terör örgütlerini yıllardır lanetliyorum. Bunları da lanetliyorum” dedi.

“TERÖR SEVİCİLER”

AK Parti ile HDP’nin iş birliği içerisinde olduğunu belirten Özcan, “Siz çadır mahkemelerini kurarken, Dolmabahçe Mutabakatı yaparken, kirli pazarlıklar içindeyken Oslo’da, benim çizgim yine aynıydı. Onlar nereye verdiklerini karıştırmışlar. Zaten bunlar akıllı insanlar olsaydı, o partide ne işleri vardı? Terör seviciler. Biz zamanlar Mecliste nasıl birlikte yol yürüdüğünüzü de biliyorum. Siz sadece FETÖ’cülerle değil, onlarla da yol yürüyordunuz.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Aye
    18 Ağustos 2022 • 18:41
    Sayın başkan sizde, bizde biliyoruz ki seçimlerde hdp chp belediyelerine oy verdiler ve kazanmanıza sebep oldular sizden ricam hdp yi hafife almayın.
  • ERSOY
    18 Ağustos 2022 • 20:08
    BU NASIL MANTIK YA HDP Lİ SANA OY VERMEZ AMA PKK NIN PARTİSİ OLAN HDP İLE YÜRÜYOR LİDERİNİZ VE PARTİNİZ BURDA B.R BAŞIBOZUKLUK YOKMU DİYE SORULUR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.