VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

18 Ağustos 2022

..............................

AK Parti Bolu Milletvekili olan Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın meclisteki konuşmasında PKK ile HDP arasındaki bağı FETÖ ile AK Parti arasındaki bağa benzetmesi üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi oturumunda gündeme gelen, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’da soruların çalındığı iddialarına hakkında yaptığı konuşmada, “Devlet kadrolarına bunlar sızarken, nasıl MHP ile Ülkü Ocakları arasında, ADD ile CHP arasında, PKK ile HDP arasında bir ilişki varsa, AK Parti ile FETÖ arasında da aynı şekilde bir ilişki vardır” dedi.

Başkan Tanju Özcan’ın ifadeleri üzerine AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “CHP’li Bolu Belediye Başkanı malum şahıs (Tanju Özcan) "HDP ile PKK arasında resmi bağ yok ama herkesçe malum ki bunlar ayrılmaz parça, bir bütün" demiş.Öyleyse soralım, Sn. Kılıçdaroğlu 6+1'lik masada, HDP'nin olduğu ayan beyan ortadayken deklare edemeyişinizin sebebi Belediye Başkanı'nızın açığa vurduğu gerçek olabilir mi? HDP ile birlikte Suriye, Irak ve Libya'ya asker gönderme tezkeresine hayır derken bunu biliyor muydunuz? Deklare edilen bu gerçeğe rağmen Selahattin Demirtaş'a özgürlük söyleminiz hak-hukuk derdinizden ziyade oy devşirme kaygınız olabilir mi? diyerek Twitter hesabından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

1 yorum yapılmış
  • arGne
    18 Ağustos 2022 • 13:09
    Arzu Hanım Vekil olarak Bolu 'nun sorunlarını anlat. Bize Geyik Yapma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.