VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

17 Ağustos 2022

..............................................

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Orman Parkı’nda çıkan kavgada 4 Suriye uyruklu vatandaşın bıçaklanması ile ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Bolu Atatürk Orman Parkı’nda 13 Ağustos 2022 tarihinde meydana gelen olayın saati ve yaralıların durumu ile ilgili gerçeği yansıtmayan haberlere ilişkin kamuoyunu doğru bilgilendirme adına; 13 Ağustos 2022 tarihinde Bolu ili Merkez Atatürk Orman Parkında bulunan 4 Suriye uyruklu şahsın bıçaklanmasına ilişkin olarak hadisenin saat 19:40 sularında meydana geldiği, konu ile ilgili haberlerde yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş ise de; Suriye uyruklu 2 yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

2 yorum yapılmış
  • Gerek
    17 Ağustos 2022 • 14:47
    Suriye'de halk karnaval düzenleyip eğlence başlattılar.Normal hayata geçiş yaptılar üzerine karnaval bile düzenlediler.Bunların ne işi var burada.Defolup gitsinler insanların başını belaya sokmasınlar.Türkiye Cumhuriyet i kimlikleri acilen iptal edilip sınır dışı edilmeliler.
  • HakkKoz
    18 Ağustos 2022 • 05:17
    Suriye de Savaş Bitti. Suriyeliler Gönderilmeli. Bunun Sonu İç savaş Bölünmedir. Türk Milleti Tehlikenin farkına varmalı. Devlet Yetkilileri Bunu Görmeli. Ülkemde Suriyeli İstemiyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.