VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ HALKIN ARASINDA

4 Ağustos 2022

............................

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Yaşamkent mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle halkının yakın ilgisiyle karşılaşan Vali Kılıç, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Yaşamkent mahallesine giden Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar sorunlarını ve şikayetlerini anlattıkları Vali Kılıç’a yakın ilgi gösterdiler. 

Vali Kılıç, Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem’in de katıldığı ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti. Bolu’nun turizm, sanayi, tarım başta olmak üzere her alanda gelişmeye devam ettiğini belirten Vali Kılıç, “Bolu, yüksek potansiyele sahip cennet gibi bir ilimiz. Bizler de bu noktada Bolumuz için elimizden geleni yapmak için gayret etmekteyiz. İnşallah hep birlikte devlet-millet el ele anlayışıyla huzur ve güven ortamında, birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi daha da geliştireceğiz, güzelleştireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde almak, sohbet etmek bizim için son derece önemli. Bizler, vatandaşlarımıza hizmet için bu makamlara geldik, sizler varsanız bizler buradayız dolayısıyla elimizde olan tüm imkanları vatandaşlarımızın lehine kullanmak asli vazifemizdir.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • brahimkymaz
    4 Ağustos 2022 • 16:33
    Sayın valim, vatandaşlar ile beraber olmak onların sorunlarını bire bir dinlenmek ne kadar güzel bir uygulama, devamını temenni ediyorum başarılar diliyorum
  • Vatandas
    7 Ağustos 2022 • 11:19
    Piknik yerlerinde hadi mangalı anladıkta tüp neden yasak...pikniğidemi gitmeyelim bumu çözüm..o zaman bu mantıkla kimse arabasına binmesin kullanmasın mazaallah kaza olabilir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.