VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

3 Ağustos 2022

......................................

Bolu Belediyesince düzenlenen “Köyler Arası Futbol Turnuvası” dün akşam oynanan sekiz karşılaşma ile başladı.

Geçtiğimiz aylarda mahalleler arası ve minikler futbol turnuvalarını düzenleyen Bolu Belediyesi, şimdi de köyler arası futbol turnuvası düzenledi. Karaçayır Spor Kompleksi’nde 28 köy takımının katılımıyla gerçekleşen turnuva dün akşam oynanan sekiz karşılaşma ile başladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da karşılaşmalar öncesi Karaçayır Spor Kompleksi’ne gelerek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu İl Başkanı Cemalettin Metin ve bazı köy muhtarları ile birlikte sporculara başarı dileklerini iletti.

“TURNUVA DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK BAĞINA KATKI SAĞLAYACAK”

Ardından kısa bir açılış konuşması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce minikler ve mahalleler arası futbol turnuvaları düzenlediklerini anımsatarak, “Sonra ‘Neden köyler arası bir futbol turnuvası düzenlenmiyor? Dedik. Ben bundan dolayı çok mutluyum. Bu turnuva köyler arasında dayanışma, kardeşlik bağının güçlenmesini katkı sağlayacak. Birazdan ilk başlama vuruşunu yapacağız.  Örencikspor ile Müstakimler takımları karşı karşıya gelecek. Ben her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, dostluk kazansın. Müsabakada görev alacak görevli arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

  • KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.