VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA CHP’DEN ADAY ADAYLIĞI İÇİN İLK İSİM BELLİ OLDU

2 Ağustos 2022

.....................................................

Bolu’da uzun yıllardır emekçilerin haklarını korumak için sendikal mücadele vererek alanlardaki tecrübesini siyaset sahnesine taşımak isteyen Ahmet Kurt, CHP’den aday adayı olmak yola çıktı. Kurt, basın toplantısıyla aday adaylığı için Bolu’da ilk çıkışı yapan isim olarak dikkat çekti.

Bolu’da sendikal mücadelenin içerisinde yer alarak hak mücadelesi veren Ahmet Kurt, önümüzdeki yıl yapılması planlanan seçimlerde CHP’den aday adayı olmak için yola çıktı. Uzun yıllar sendikal eylemlerin içerisinde yer alarak emekçilerin haklarını korumak için verdiği mücadeleler ile bilinen Kurt, bu kez alanlardaki tecrübesini siyaset sahnesine taşımak için ilk adımı attı. Karaçayır Mahallesinde bulunan Bolu Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Kurt, CHP’den milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü açıkladı. Kurt, Bolu’da CHP’den aday adaylığı için ilk çıkışı yapan isim olarak dikkat çekti.

1990’lı yıllarda Türkiye’de memur sendikalarını kurmak için çalışma yürüten isimlerin arasında yer aldığını ve 15 yıl sendika başkanlığını yaptığını hatırlatan Kurt, “Bolu’da CHP’den milletvekili aday adaylığını düşünüyorum. Ben Yaman Madencilik şirketinin sahibiyim. Toptan ve perakende kömür işi yapmaktayım. 1990’lı yıllardan bu yana Bolu’da sendikal süreçlerin içerisinde yer aldım. Türkiye’de memur sendikalarını kuranların içerisinde olan biriyim. 1992 yılından 2007 yılına kadar TEK’te(Türkiye Elektrik Kurumu) Enerji Yapı Yol-Sen ile beraber TEK, Devlet Su İşleri, Karayolları, Bayındırlık ve Tapu İl Müdürlüğünün 15 yıl sendika başkanlığını yaptım. 1994 yılında Ankara 2 nolu Ener-Sen Şubesinin yönetiminde görev aldım. Bu yönetim Türkiye’de ses getiren 17-18 Haziran 1995 Ankara-Kızılay eyleminin mimarıdır. 12 Kasım depreminin ardından Bolu Belediye Başkanı Yüksel Ceylan başkanlığında il kurultayını kurduk. Ülkemize, vatanımıza hizmet etmek için önümüzdeki dönem yapılacak milletvekili seçimlerinde CHP’den aday adayı olmayı düşünüyorum. Bunu da sizlerle bugün paylaşmak istedim. “ diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    2 Ağustos 2022 • 11:46
    CHP den kim milletvekili ve ya belediye başkan aday adayı olursa kim haklı kim haksız bakmaz . onların işi Cumhurbaşkanımiz Recep Tayyip Erdoğan.chp nin işi Bolu'da bitti su an tanju Özcan belediye yi aldı önce ben Cumhurbaşkanı nin iradesine saygılıyım dedi makam koltuğuna oturunca unuttu peşindeki yalakalık yapanlar tanju Özcan i palyaço gibi oynattilar sen Türkiye de kamuoyunun kafasını karıştır belediyeyi bize bırak .
  • BilalEsen
    2 Ağustos 2022 • 13:56
    Hayırlı uğurlu olsun Ahmet bey kardeşim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.