VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MURAT KURUM'DAN SOSYAL KONUT MÜJDESİ

1 Ağustos 2022

.................................

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinin önümüzdeki ay açıklanacağını duyurdu.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesine ilişkin açıklama yaptı.

Pursaklar'da "TÜRK-İŞ 70. Yıl Hatıra Ormanı İlk Fidan Dikim Töreni"ne katılan Kurum, burada bir konuşma yaptı. Sosyal konut projesine değinen Murat Kurum, "Önümüzdeki ay itibarıyla Cumhurbaşkanımızın milletimize müjdeleyeceği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatıyor olacağız" dedi.

Sosyal konutların içinde, cami, okul, yeşil alanların olacağını ifade eden Murat Kurum, "Aslında medeniyetimizin bize tarif ettiği şehirleşme modelini, 81 ilimizde yaygın bir şekilde sürdürüyor olacağız" diye konuştu.

DÜNYADA BENZERİ YOK

"Bugüne kadar TOKİ aracılığıyla 1.1 milyon konut yapılarak vatandaşlara teslim edildiğini söyleyen Kurum, "Dünyada, eşi benzeri olmayan bir projedir. Hiçbir ülke 20 yılda vatandaşına 1 milyon 100 bin konut yapıp da teslim edememiştir. Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunun en önemli örneğini göstermiştir"dedi.

KİRA ÖDER GİBİ

Murat Kurum, "Gerek altyapılı arsa ile gerek yapacağımız sosyal konutlarla gerekse şehirlerimizde istihdamı, yatırımı artıracak sanayi alanlarıyla birlikte bu projeyi müjdeleyeceğiz, Sayın Cumhurbaşkanımız paylaşacak. Vatandaşlarımız da kira öder gibi taksitlerini ödemek suretiyle ev sahibi olabilecek."ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    2 Ağustos 2022 • 01:06
    Konut Edindirme projeleri devam ediyor.81 ilde bu çalışmalar sonucunda bir konuta sahip olacak vatandaşlarımız vardır.Şimdiden her bir Vatandaşımıza hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.