VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 1AĞUSTOS

1 Ağustos 2022

.............................

 

Ağaççılar Köyü halkından, Merhum Mehmet SAMURKAŞ’ın eşi, Mustafa SAMURKAŞ’ın annesi; HİKMET SAMURKAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ağaççılar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Ağaççılar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Seben İlçesi Kızık Köyü halkından, Özkan ve Hasan KAYRANCIOĞLU, Nurşen YİĞİT’in babaları, Sefer KAYRANCIOĞLU, Hacer ÇETİNKAYA, Nurten GÜRCAN’ın kardeşleri; MEHMET KAYRANCIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Küçükberk Mezarlığına defnedilecektir.

 

Sanayi esnaflarından, Nazifi ve Mehmet ALAN’ın babaları, Alan Kardeşler Erdal ALAN, Öz Alan Metal Mustafa ve Cumali ALAN’ın amcaları; ŞERAFETTİN ALAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Balcı Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

 

Merhum Erol ERDOĞAN ve Nebahat ERDOĞAN’ın kızları, Gazeteci Mehmet ATALAY’ın eşi, Faik ve Elif ERDOĞAN’ın kardeşleri,  Merhum İrfan ATALAY ve Kezban ATALAY’ın gelinleri, Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi; EDA ERDOĞAN ATALAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Taşoluk Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Taşoluk Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.