VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 30 TEMMUZ

30 Temmuz 2022

...........................

Semerkant mahallesi halkından (Merhum) Mehmet ve (Merhume) Naciye BODUR’un oğulları Nuray BODUR’un eşi Fatma Mehmet  Merve Sefa BODUR’un babaları 50 yıl İzzet Baysal İlköğretim okulundan emekli öğretmen; YAHYA KEMAL BODUR vefat etmiştir. Cenazesi buğün Yeniakçakavak Köyü vakıf mahallesi cami’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Sümer mahallesi haklından (Merhum) Selahattin GÖREN’in eşi Orhan,Timur GÖREN ve Fatma GÖREN DEDE’nin anneleri; SAADET GÖREN vefat etmiştir. Cenazesi buğün sümer mahallesi cami’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası sümer mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

 

Kasaplar Mahallesi halkından Osman GÜL’ün eşi ; FATMA GÜLvefat etmiştir.

Cenazesi buğün kasaplar mahallesi cami’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası kasaplar mahallesi  mezarlığına defnedilecektir.

 

Gövem köyü halkından Ahmet GÜNDÜZ’ün eşi Mehmet ve GÜNDÜZ Sabriye SAÇLIOĞLU’nun anneleri İbrahim SAÇLIOĞLU ve Selma GÜNDÜZ’ün kayınvalidesi, Mert, Sefer ,Sevilay ,Oğulca’nın anneanneleri ; HACER GÜNDÜZ vefat etmiştir. Cenazesi buğün sümer mahallesi cami’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası gövem köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.