VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP YDK TOPLANTISI SONA ERDİ İŞTE KARAR

25 Temmuz 2022

..................................

Kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen ve bugün sözlü savunmasını yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili toplantıdan karar çıkmadı. 

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, partisi tarafından kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi. Başkan Özcan, bugün parti genel merkezine giderek Yüksek Disiplin Kurulunda sözlü savunmasını yaptı. CHP genel merkezindeki toplantı sona ererken bugünkü toplantıdan Tanju Özcan konusunda karar çıkmadığı öğrenildi. 22 Ağustos bir sonraki toplantı tarihi olarak belirlendi.

2 yorum yapılmış
  • Gerek
    25 Temmuz 2022 • 11:57
    Karar çıkmış gibi haber yapmışsın.Editör Tanju dan ne çıkarın var.Sanki ihraç edilmemiş Cumhurbaşkanı adayı gösterildi gibi sevinerek haber yapmışsın.Fazla sevinmeyin kararı göreceğiz.Senin tarafın belli zaten editör.İşine gelmeyen yorumu yayınlamadığına çok şahit oldum.
  • Yorum
    26 Temmuz 2022 • 01:30
    Ne alakası var şu haberin sevinme ile cumhurbaşkanlığı adaylığı ile. Karar çıkmadığı yazılmış işte. Doğrusu ile yanlışı ile ilimizin belediye başkanı. Herkes memnun olmak zorunda değil çoğunluk memnun. Memnun olmaz ise seçimde değişir.Saçmalamaya gerek yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.