VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN, SÖZLÜ SAVUNMASINI VERDİ

25 Temmuz 2022

...............................

CHP’de kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözlü savunmasını verdiğini ifade etti. Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 ana ilkesine her zaman sahip çıkan biriyim. Bu tavrımda bir değişiklik olmayacak” dedi.

Tanju Özcan, parti kurallarıyla bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 13 Haziran günü MYK kararıyla ve kesin ihraç talebiyle oy birliği ile YDK’ye sevk edildi. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından 13 Haziran’da kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözlü savunmasını verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisi CHP’nin Yüksek Disiplin Kurulu’ndaki savunmasının ardından açıklamalarda bulundu.

“YDK’ya sözlü olarak savunmamı yaptım” diyen Özcan, “Ben 22 yaşında bu partiye davet üzerine değil kendi irademle; ülkeme ne katabilirim partime ne katabilirim diye katılanlardanım. Partiye ‘gel seni belediye başkanı yapalım’ diye davetle gelenlerden değilim” ifadelerini kullandı.

Özcan; “Verilecek karar ne olursa olsun ben Atatürkçüyüm, Türk milliyetçisiyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 ana ilkesine her zaman sahip çıkan biriyim. Bu tavrımda bir değişiklik olmayacak.”

Özcan, açıklamasında, “Bugün de hakkımda olumlu bir karar çıkmasını bekliyorum ve öyle ümit etmek istiyorum” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Adalet
    25 Temmuz 2022 • 14:19
    Tanju Özcan a halkın milletin iradesini kafasını karıştırmak için atmadığı takla yapmadığı saklabanlik kalmadı.halkin iradesiyle alay edip adeta dalga geçip secilip belediye de kurumun başına geçtikten sonra sanki Bolu'nun mülki Amiri gibi gördü kendini bir şeyi unuttu hakkı ve Adaleti
  • Adalet
    25 Temmuz 2022 • 14:46
    Allah hayırlara tebdil eylesin , inşallah hayırlı bir karar verilir tanju Özcan kendini kim sanıyor sanki en akıllı kendi kendini kaf dağında görüyor tanju Özcan kanunu yönetmeliği tüzüğü bılmek değil marifet bilmek ve icraati yaptirabilmek
  • Kenan
    25 Temmuz 2022 • 20:32
    Dikkat ediniz Bolu'nun tüm yerel sayfalarında, Tanju Özcan'ın belediye başkanı seçildiği ilk günden bu yana - ya da Akpnin seçim kaybettiği günden bu yana diye de okuyabiliriz bunu - sistemli bir karalama çalışması yapılıyor. Bu neyin hazımsızlığıdır anlayabilmek mümkün değil. Hangi mushafta, hangi kitapta yazıyor bu. Yazık… Akp den nemalanan bu kesim, yakında dinimize de küfreder…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.