VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA COŞKULU 15 TEMMUZ TÖRENİ

16 Temmuz 2022

.................................................

Bolu’da FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenen törene yüzlerce kişi Türk bayraklarıyla katılırken gece saat 00.13’te selaların okunmasıyla duygusal anlar yaşandı.

FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Kent Meydanında anma etkinliği düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programına Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, siyasi parti ve STK temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından sinevizyondan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz’a ilişkin konuşması izlendi.

Törende "Demokrasi Bilinci,Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır" sloganıyla düzenlenen 15 Temmuz Sancak Koşusu ile Kent Meydanı’na ulaştırılan sancak sporcular tarafından Vali Kılıç’a teslim edildi. Anma programında ayrıca 15 Temmuz temasıyla Bolu’da düzenlenen ‘Güzel Şiir Okuma’ yarışmalarında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine Vali Kılıç tarafından ödülleri verildi.

Gencinden yaşlısına ellerinde şanlı bayrağımızla program alanını dolduran vatandaşlar 15 Temmuz ruhunu tekrar yaşadı. Saat 00.13'te darbe girişimini durduran salalar şehitlerimizin anısına Bolu semalarında yankılandı. Selaların okunduğu dakikalarda tören alanında duygusal anlar yaşandı.

  • BOLU’DA COŞKULU 15 TEMMUZ TÖRENİ
  • BOLU’DA COŞKULU 15 TEMMUZ TÖRENİ
  • BOLU’DA COŞKULU 15 TEMMUZ TÖRENİ
  • BOLU’DA COŞKULU 15 TEMMUZ TÖRENİ
2 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    16 Temmuz 2022 • 10:44
    15 tek 2016 da vatan, millet ve devlet uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.Bizler bir oldukmu, beraberliğimizi korudukmu gerisi teferruat dir Allah Türkiye ve milletimizi Korusun
  • Mustafa
    16 Temmuz 2022 • 17:05
    Niye sadece yüzlerce vatandaş katıldı. Binlercesi katılmalıydı. Sebebi nedir acaba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.