VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN SERT 15 TEMMUZ ÇIKIŞI

15 Temmuz 2022

...................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde FETÖ terör örgütü ve ABD’ye tepki göstererek, “15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ABD’dir. FETÖ ise planı hayata geçirmekle görevli bir taşeron örgüt” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla FETÖ ve ABD’ye tepkisini dile getirdi. Darbe girişiminin planlayıcısının ABD olduğunu vurgulayan Özcan, “15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ABD’dir. FETÖ ise planı hayata geçirmekle görevli bir taşeron örgüt. Peki buna niye Hükümet söyleyemiyor. Niye bir cesur savcı çıkıp ABD yetkilileri hakkında soruşturma başlatamıyor? Daha çok soru var da cevap veren yok” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan, “15 Temmuz’dan önce de kandırılmadık, 15 Temmuzdan sonra da. Biz de aynı yerdeyiz, maalesef siz de. Hala siyasi ayak görmezden geliniyor.” diyerek 2017 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisinde 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı konuşmayı paylaştı.

3 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    15 Temmuz 2022 • 09:13
    Bu külhan bey gibi bin koyun ağası gibi poz kime bir de sanki show yapıp eleştiriyor Tanju Özcan yenimi öğrendini fetonun perde arkasında ABD olduğunu CHP yokmuydu
  • Vatanda
    15 Temmuz 2022 • 11:38
    Aynen katılıyprum.
  • Temel
    20 Temmuz 2022 • 06:22
    Ya İktidarın fetö için ne istedilerde yapmadık sözünden sonra bile hala CHP diyorsunuz ya. Sizin gibileri Allah'a havale ediyor bu millet.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.