VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COVİD GERİ DÖNDÜ

9 Temmuz 2022

...........................................

ÖZEL HABER / MUTLU YUCA

Türkiye’de son günlerde tekrar görülmeye başlanan koronavirüs vakalarında artış gözlemlenirken Bolu’da da günlük ortalama 15 vakanın görülmesi dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının etkisini azaltmasının ardından sağlık kuruluşları hariç maske kullanım zorunluluğu ortadan kalktı. Pandemi tedbirlerinin sona ermesiyle birlikte Türkiye’de yaşam normale dönerken son günlerde tekrar vaka sayılarının artışa geçmesi endişe yarattı. Bolu’da ise günlük ortalama 15 kişide koronavirüse rastlanıldığı öğrenildi. Sağlık kuruluşlarında testleri pozitif çıkan vakalardan yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hasta bulunmazken yataklı servislerde ise üç kişinin tedavi gördüğü ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yetkililer, vaka sayılarının artmaya başlamasıyla birlikte yaşlılar, kronik rahatsızlığı bulunan ve bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerin kalabalık ortamlardan kaçınmaları ve daha dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Koronavirüs salgınıyla birlikte hayati önem taşıyan aşı uygulaması ise kentte bulunan hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında devam ediyor. Aşı olmak isteyenlerin sağlık kuruluşlarına giderek ücretsiz şekilde aşılarını olabiliyorlar.

4 yorum yapılmış
  • Bolu
    9 Temmuz 2022 • 17:10
    Şu anda bizim ailede en az 15 kişi covit, sağlık bakanlığını aradım tedbirler eskisi gibi sıkı değil dediler, testler pozitif çıktı kimse ilgilenmedi, yani Allah korkusu olmazsa sokaklarda gezip herkese bulaştırabiliriz.
  • EDASU
    10 Temmuz 2022 • 10:33
    VİRÜS BİTMİŞ DEĞİL.TEST BİLE YAPMIYORLAR.HÜKÜMET KISITLAMA YAPAMAZ ÇÜNKÜ HAZİNEDE PARA YOK.İNSANLAR ÖLMÜŞ . ÖLMEMİŞ MİKROPLUYMUŞ DEĞİLMİŞ UMUTLARI BİLE OLMUYOR KENDİ TEDBİRİMİZİ KENDİMİZ ALMALIYIZ
  • Yeim
    10 Temmuz 2022 • 17:49
    Insanların hastalık umrunda degil hastanelerde bile Maske takan yok takanada uzaylı gibi bakıyolarlar bizim insanımız böyle sorumsuz düşüncesiz oldugu sürece müstaak
  • Melungeo14
    11 Temmuz 2022 • 17:48
    sağlık bakanı çok şey deyecekte reisten korkusuna bir şey deyemiyor..açıklamada yapamıyor..her şeye reis karar verdiği için..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.