VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN’İ SAĞANAK VURDU

8 Temmuz 2022

.............................................

Bolu'nun Seben ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taşarken tarım alanları sular içerisinde kaldı. Bolu Valisi Erkan Kılıç, sağanağın vurduğu ilçeye giderek incelemelerde bulundu.

Seben ilçesinde etkili olan sağanak yağışla birlikte Çeltikdere köyünden geçen 7 derede taşma meydana geldi. Sel sebebiyle binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kalarak zarar gördü. Selin yaşandığı bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD, İl Özel İdaresi, jandarma ve belediye ekipleri sevk edildi. Sağanağın sona ermesinin ardından ekipler zarar gören bölgelerde hasar tespit ve temizlik çalışmaları başlattı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Çeltikdere köyüne giderek şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen su taşkınlarından etkilenen tarımsal alanlarda incelemelerde bulundu,

Seben Kaymakamı Süleyman Bakan’dan su taşkınından etkilenen alanlarda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kılıç, “Devletimizin imkanlarıyla en kısa sürede yaraları saracak, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.