VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKIMIZ HELAL OLSUN

7 Temmuz 2022

................................................

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Çorum’a atanan Ahmet Bektaş, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HSK yaz kararnamesi ile Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Bektaş, veda turları kapsamında Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bektaş’ı BGC Başkanı Bülent Velioğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları karşıladı.

Gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Bektaş, “Bolu’da bulunduğumuz süre içerisinde adliye ve hukuki işlerle ilgili birçok çalışma yaptık. Kentte görev yapan gazetecilerle de uyumlu bir şekilde çalışma yürüttük. Sizlere işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise gazetecilere verdiği desteklerden dolayı ve görev süresi içerisinde yaptığı başarılı çalışmaları için Bektaş’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    11 Temmuz 2022 • 05:11
    Ahmet Bektaş Başsavcımiza yeni görevinde başarılar dilerim Hayırlı olsun ve yeni gelecek olan Başsavcımiza yeni gelecek olan başarılar diler ve Hayırlı olsun.Makamlar gelip geçicidir önemli olan hizmettir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.