VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY EKİPLERİNDEN YAŞLI ÇİFTİN EVİNE BAYRAM TEMİZLİĞİ

6 Temmuz 2022

................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da Kızılay Kadın Gönüllüleri, Kurban bayramı öncesinde evde yatalak eşiyle birlikte yaşayan 73 yaşındaki Muhsine Zorlu’nun evini temizleyerek dolma sardılar.

Bolu’da İhsaniye Mahallesi Çukur Çeşme Sokak üzerindeki tek katlı evde geçtiğimiz yıl yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yatalak olan 73 yaşındaki eşiyle birlikte yaşayan Muhsine Zorlu’nun evine giden Kızılay Kadın Gönüllüleri ekibi, yaşlı çiftin evini temizlediler. Türkiye genelinde oluşturdukları ekiplerle birlikte tek başına yaşam mücadelesi veren kadın, yaşlı ve çocukların yardımına koşan Kızılay ekipleri, temizlik yapmakta zorlanan Zorlu çiftinin evini baştan aşağı temizlediler. Kadın gönüllüleri bir yandan ellerinde bezlerle kapıları ve evin her yerini temizlerken bir yandan da evi süpürdüler. Kızılay ekibi, yaşlı çifte bayramda yemeleri için dolma sardılar. Kızılay ekibi tarafından ayrıca yaşlı çifte içerisinde yiyeceklerin bulunduğu koli verildi.

Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Tuğba Ulusoy ve beraberindeki gönüllüler yatalak olan İrfan Zorlu’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramını kutladılar. Evinde bayram temizliği yapılmasının mutluluğunu yaşayan Muhsine Zorlu, Kızılay ekiplerine teşekkür etti.

Tuğba Ulusoy’da Kızılay Kadın Gönüllüleri olarak yaşlı çiftin evini bayram öncesi temizlediklerini belirterek, “Teyzemizin evine gelerek temizliğini yapıp dolmalarını sardık. Kendisine bayram öncesi bir mutluluk yaşattığımızı düşünüyoruz. Bizlerin amacı iyiliği hep yaşatmak, kalplerde hep tebessüm olmak. Bunları da başardığımızı düşünüyoruz. İyilik hep var olsun. Kızılay hep yaşasın” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Ali
    9 Temmuz 2022 • 00:54
    Herkese ornek olur umarim ellerinize saglik
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.