BOLU'DA KORKUNÇ OLAY KADIN YANARAK CAN VERDİ

.....................................................

BOLU'DA KORKUNÇ OLAY KADIN YANARAK CAN VERDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da yaşadığı evinin önünde yanmış şekilde bulunan Şükran Emre olay yerinde yaşamını yitirdi. Ekipler tarafından evde yapılan incelemede yangın izine rastlanmazken kadının nasıl yandığının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 16.45 sıralarında Aktaş Mahallesinde meydana geldi. Eşinin tarlaya çalışmaya gittiği öğrenilen Şükran Emre, evde yalnız olduğu anlarda bilinmeyen bir şekilde yanarak can verdi. Kadının evinin önünde yanmış cesedi bulunurken itfaiye ekipleri tarafından evde inceleme yaptı. Tek katlı evde kadının yanmasına neden olabilecek herhangi bir yangın izine rastlanmadı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Ekipler kadının nasıl yandığının belirlenmesi için çalışma başlattı.

Olay yerine gelen kadının yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kadının cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Fotoğrafları
BOLU'DA KORKUNÇ OLAY KADIN YANARAK CAN VERDİ
BOLU'DA KORKUNÇ OLAY KADIN YANARAK CAN VERDİ
BOLU'DA KORKUNÇ OLAY KADIN YANARAK CAN VERDİ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.