VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR

29 Haziran 2022

..................................................

Bolu Valisi Erkan Kılıç, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak yetkililerden meydana gelen hasarlara ilişkin bilgiler aldı. Vali Kılıç, “Vatandaşlarımızın mevcut zararları da hasar tespit komisyonumuz tarafından belirlenerek Sosyal Yardımlaşma Vakfımız aracılığıyla gerekli maddi destekler sağlanmaya başladı.” dedi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, il genelinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen su taşkınlarından etkilenen merkeze bağlı Elmalık, Ahmetler, Örencik ve Okçular köyleri ile Mengen’de incelemelerde bulundu. Vali Kılıç, meydana gelen hasarlarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Mengen ilçesindeki sel nedeniyle köprülerin yıkıldığı ve yolda çökmelerin meydana geldiği bölgelere de giderek Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, DSİ Bölge Müdürü Kazım Doğru, Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve ilgili ilçe kurum amirleriyle birlikte incelemelerde bulundu. Vali Kılıç, yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağladı.

Merkeze bağlı köylerde ve Mengen’de su taşkınlarından etkilenen vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve taleplerini dinleyen Vali Kılıç," Bölgemizi özellikle Pazartesi Günü’nden bu yana ciddi şekilde etkisi altına alan sağanak yağış derelerde ve su kanallarında suyun debisinde yükselmelere neden oldu. Bunun neticesinde meydana gelen su taşkınları ve menfez tıkanıkları belirli bölgelerde hayatı olumsuz yönde etkilemiştir.” diye konuştu.

ZARAR GÖRENLERE MADDİ DESTEKLER SAĞLANMAYA BAŞLADI

Vali Kılıç, selden etkilenen vatandaşlara gerekli maddi desteklerin sağlanmaya başladığını ifade ederek şunları söyledi:

“Çok şükür can kaybımız yok. Vatandaşlarımızın mevcut zararları da hasar tespit komisyonumuz tarafından belirlenerek Sosyal Yardımlaşma Vakfımız aracılığıyla gerekli maddi destekler sağlanmaya başladı. Devletimiz tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır. Ekiplerimiz 24 saat esasıyla çalışmalarını koordineli ve aralıksız bir şekilde yürütmektedirler. Şehir dışında yaşayan Bolulu hemşehrilerimiz de müsterih olsunlar, şu anda endişelenecek herhangi bir durum bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gerekli tüm tedbirleri almak asli vazifemizdir”

DERE KENARLARINA EV YAPILMAMASI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Dere yataklarının bulunduğu çevrelere ev yapılmaması konusunda uyarılarda bulunan Vali Kılıç,” Küresel ısınma, iklim değişikliğinin etkisiyle son yıllarda yağışlar düzensiz ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmektedir. Dolayısıyla bu da en çok dere kenarlarına ev yapan vatandaşlarımızı etkilemektedir. Hayati önem taşıyan bu konuda vatandaşlarımızın da daha duyarlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
  • VALİ KILIÇ 24 SAAT HER OLAYA KOŞUYOR
3 yorum yapılmış
  • Mustafa
    29 Haziran 2022 • 15:52
    Yorum yok :((
  • VATANDA
    30 Haziran 2022 • 05:24
    EVET TANJU BAŞKANADA ANINDA YETİŞTİLER..
  • PanoramikBolu
    1 Temmuz 2022 • 18:45
    Syn Vali Devlet adamı kimliği işini liyakatıyla yaptığını gösteriyor... Böyle devlet adamlarına ihtiyaç var.. Bolu sizinle İFTİHAR ediyor syn Valim.. Hakkın Adamı Halkın Adamıdır...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.