VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYARILAR ARKA ARKAYA GELİYOR. BU KEZ ÇOK ŞİDDETLİ GELİYOR

26 Haziran 2022

................................................

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu’da Pazar günü akşam saatlerinden itibaren başlayarak Pazartesi akşamına kadar devam etmesi beklenen kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Yağmur yağışının özellikle yarın kentte çok etkili olması beklenirken Bolu Belediyesi de vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Bolu’da bugün başlaması beklenen kuvvetli sağanak yağışların yarın akşama kadar etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor. Bolu için sarı kod uyarısı yapılırken vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.

Bolu Belediyesi de vatandaşları şiddetli yağmur yağışına karşı cep telefonlarına gönderdiği mesajla uyardı. Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD’dan alınan bilgilere göre Bolu’da halen kuvvetli olarak devam eden yağışların;  bu gece (Pazar) saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, yarın gece (Pazartesi) saatlerine kadar yer yer şiddetli ve aşırı olması beklenmektedir.  Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmalarını, bodrum katlarda gerekli tedbirleri almalarını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.