VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAİBÜ YÖNETİCİLERİNE ÇOK SERT SÖZLER

25 Haziran 2022

................................................

Türk-Eğitim Bolu Şube Başkanı Mehmet Tuncay, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bazı yöneticilerin üniversite çalışanlarını tehdit ettiğini iddia ederek, “Devletimin altlarına verdiği koltuktan güç alarak üniversite ve eğitim çalışanlarımızın üzerinde baskı kurmaya çalışıyorsa kripto fetöcüdür. Üniversite çalışanlarımızı işiyle, aşıyla, kadrosuyla, eşini rotasyona tabi tutmakla tehdit ederek militanlık yapan kim varsa, geçmişte hangi naneleri yemişlerse, adının önünde hangi unvan olursa olsun, "Sendika Kurucu İl Başkanlığı" da yapmış olsa, isim isim buradan yazmayan namerttir” diye konuştu.

Türk-Eğitim Bolu Şube Başkanı Mehmet Tuncay, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesindeki bazı yöneticilerin üniversite personeli üzerinde baskı kurarak tehdit ettiğini iddia etti. Üniversite personeline yönelik tehditlerde bulunduğunu öne sürdüğü yöneticilere çok sert sözlerle tepki gösteren Tuncay, “Daha önce farklı zamanlarda, etkili ve yetkililerin de olduğu farklı ortamlarda usulünce uyarmamıza rağmen, sendika olarak "amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil" dememize rağmen, hala bildiklerini okuyan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde isimlerinin önünde koca koca unvanlar olan, koltuk sahibi zevata buradan sesleniyorum. Ya devletimin size vermiş olduğu memurluk vazifenizi yerine getirin işinizi yapın, ya da devletimin altınıza verdiği o koltuklarınızdan kalkıp sahaya inin sendikacılık yapın. Yok öyle yemi devletten yiyerek, yumurtayı sendika bahçesine yumurtlamak.” diye konuştu.

BUNLAR KRİPTO FETÖCÜDÜR

Tuncay, üniversite yöneticilerinin bazı çalışanları işiyle, aşıyla, kadrosuyla, eşini rotasyona tabi tutmakla tehdit ettiğine dikkat çekerek açıklamalarına şöyle devam etti:

“Üniversitemiz şehrimizin ve bizlerin göz bebeğidir. Bilimle ve eğitimdeki başarılarla anılması gereken ilim-irfan yuvamızdır. Son yıllarda, Sayın Rektör Hocanın öncülüğünde, üniversitemizde oluşmaya başlayan başarı ve huzur iklimini baltalamaya çalışanlar kimlere ve hangi yapılara hizmet etmektedir? Maaşını devletten alıp, üye dahi olamadığı sendikaya biat eden, sendikadan istifa edenlerin listelerini düzenli olarak isteyip takibini yapan ve baskı kurmaya çalışan, üniversite çalışanlarımızı işiyle, aşıyla, kadrosuyla, eşini rotasyona tabi tutmakla tehdit ederek militanlık yapan kim varsa, geçmişte hangi naneleri yemişlerse, adının önünde hangi unvan olursa olsun, "Sendika Kurucu İl Başkanlığı" da yapmış olsa, isim isim buradan yazmayan namerttir.  Kim ki; devletine ve milletine hizmette yıllarını vermiş insanlarımızı, sırf Türk Eğitim-Sen üyesi diye ötekileştirmeye çalışıyorsa, olabilecek ve haklı bir talebini yokuşa sürüyorsa, aklınca sadece kendinden olanlara yaşam hakkı tanıyorsa, devletimin altlarına verdiği koltuktan güç alarak üniversite ve eğitim çalışanlarımızın üzerinde baskı kurmaya çalışıyorsa kripto fetöcüdür”

MAKLUBEYE KAŞIK SALLAYANLAR FOTOĞRAF ARŞİVİ YAPIYOR

Kapalı kapılar ardında iş çevrildiğinin altını çizen Tuncay,  “Abisini kavgaya çağırır gibi koltuk sahibi birilerini devreye sokarak, eğitim çalışanlarımızı tehdit ettirerek üye kazanmaya ve kendi sendikalarından istifaları engellemeye çalışan, Türk Eğitim-Sen Bolu Şubemizin üniversite çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirdiği kahvaltı programına katılan misafirlerimizin fotoğraflarını sanki illegal bir iş yapılmış gibi arşiv yapıp, kerli ferli abilerine göstererek, aklınca kendini pazarlayan kendine yetkili sendika yöneticilerini de yürekli olmaya davet ediyorum. Kapalı kapılar ardında, alttan alta, sinsi sinsi iş çevirmeyin. Yüreğiniz varsa, yapacağınızı açıktan yapın, çıkın karşımıza. Fetöcü demişken  maklube tepsinin başında toplanıp, maklubeye kaşık sallarken hatıra fotoğrafı çektirenlerin, fotoğraf arşivi yapması da baya ilginç olmuş! Maklube anılarını tazelemek için ilgili fotoğrafı arşivlerine eklemek isterlerse haberimiz olsun” ifadelerini kullandı.

FETÖCÜ PRENSİNİZİ NİYE SATTINIZ

BAİBÜ’de görevden alınan bir yönetici ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yapan Tuncay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Böylesine gözünüz kara ve cengaversiniz ama başka bir ilde tutuklanan, bir haftaya yakın gözaltında kalan ve daha sonra serbest bırakılan, aldığımız duyumlara göre fetöden soruşturma geçiren prensinizin de, üniversitedeki bütün resmi görevlerini apar topar elinden almışlar, ilgili fakültenin internet sitesindeki "dekan yardımcıları" kısmından fotoğrafını kaldırmışlar. Gözdenize neden sahip çıkmadınız, hemen sattınız? Neden korktunuz, çiğ mi yediniz yoksa? Sözün özü; gittiğiniz yol, yol değil; fetö de bir zamanlar haşa rızık dağıtıp, kendinden olanlara hayat bahşediyordu. Şimdi düştükleri rezilliği görün ve ibret alın. "Bu şerefsizler benden dolayı mı sendikadan istifa ediyor?" diyen zat-ı muhterem, o insanlar şereflerinin sadakasını sana verseler ihya olursun. Sizin himmetinizi isteyen yok, kalıbınızın ve unvanlarınızın hakkını verin, başka ihsan istemez. Devletini ve milletini seven, "İlkem, önce ülkem" diyen vatan sevdalısı insanları; koltuk ve makamlara tapan çapsızlarla karıştırmayın, incinirsiniz”

 

5 yorum yapılmış
  • Yaar
    25 Haziran 2022 • 15:54
    Bunlar boş laflar. Kimse o kişiler açıkla, şantaj yapma. Kendi sendika üyelerini şantaj yoluyla mı koruyacaksın, varsa diğer eziyet çeken insanlar ne olacak, hak dava bu mu?
  • LafGeveleme
    25 Haziran 2022 • 17:47
    Kardeşim ne eveleyip geveliyorsun. Neyse bildiklerin açıkla.Yok şöyle yok böyle, Sendikacılığın s sinden haberiniz yok
  • BayramERDEN
    26 Haziran 2022 • 11:39
    Sayfada yorum yapmış olanlar, sözün fazlası deliye söylenir.Degerli şube başkanımız ifade edilmesi gereken ne varsa söylemiştir. Sizler dolu laf söyleyin de biz de görelim. Mesala buraya gerçek kimliğinizi yazın da görelim inmisiniz cinmisiniz. Öyle karanlıkta kapı tıklayıp kaçmak yok. Varsa söyleyeceğiniz bir söz adam gibi açık kimlikle söyleyin.
  • Meralciyim
    26 Haziran 2022 • 17:06
    Memedin yaptığı FETÖ taktiğidir. FETÖ cüler de önce bir olayı böyle duyururlar gündeme getirirlerdi. Kendi medyalarında köpürtürler köpürtürlerdi. Turpun büyüğü heybede taktiği ile hedef, güçlerini göstermek ve elindeki bilgilerle şantaj yapmaktı. Bak Memed elinde bilgi varsa delikanlı gibi açıklayacaksın böyle bak söylerim, ha söylüyom, az sonra açıklıyorum ayaklarına yatmayacaksın.
  • teko
    30 Haziran 2022 • 18:43
    savcının hemen bu şahısı sorgulaması lazım. varsa elinde bilgi belge ilgili kişiler hakkında gerekeni yapmalı yoksa da iftiradan soruşturma açması lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.