VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZDEMİR’DEN VATANDAŞLARA KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

22 Haziran 2022

...............................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  kurban bağış bedellerinin belli olduğunu açıklayarak, “Bu yıl ki kurban bağış bedelleri 2 bin 200 TL olarak belirledik. Vatandaşlarımız, gerçek ihtiyaç sahiplerine, gerçek muhtaçlara kurban bağışlarının, kurban paylarının ulaşmasını istiyorlarsa bizimle 444 26 58 vasıtasıyla iletişime geçebilirler” diye konuştu.

Bolu Belediyesi kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan kurban bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl kurban bağış ücretini 2 bin 200 TL olarak belirlediklerini ifade eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, vatandaşlara bağış yapmaları çağrısında bulundu. Geçmiş yıllarda kurban bağışlarında rekor kırdıklarına dikkat çeken Özdemir, “Biz 2019 yılından itibaren her yıl kurban bağışı paylarında rekorlara ulaştık. Bunu da her yol duyurduk. Bu yıl yine bir rekora imza atacağımızı düşünüyoruz çünkü vatandaşlarımız Bolu Belediyesi Aşevine güveniyor, bizlere güveniyor. Bu sene de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak gerekli organizasyonları yaptık, vatandaşlarımız da bağışlarını yapmaya başladılar” dedi.

Her gün iki bin kişiye sıcak yemek dağıttıklarını ifade eden Özdemir, şunları söyledi:

“Hem muhtarlarımız hem mahalle imamlarımızdan gerekli bilgileri alarak yoksulluk haritası çıkardık. Bu yoksulluk haritası doğrultusunda da her gün 2 bin kişiye sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bu sıcak yemeği de kurban payları ve bağışlarıyla ulaştırıyoruz. Hesap ettiğimiz zaman ise Ramazan’daki iftar yemeklerini de ortaya koyarsak, bir yıl içerisinde yaklaşık 900 bin ile 1 milyon arasındaki vatandaşımıza sıcak yemek imkanını kavuşturuyoruz”

2 yorum yapılmış
  • Gerek
    22 Haziran 2022 • 13:51
    Cemaatcileri geçtiniz valla.Bu ne ya herkes bağış diye birşey istiyor.Belediyenin bu işe değil öncelikli olan işlere el atması gerekiyor.Zaten belediyenin aş evi var ihtiyaç sahiplerine oradan yemek verilir.Bu gösteriş işini bırakın icraat yapın.Sular kesiliyor yollar köstebek yuvası başıboş gezen hayvanlar ruhsatsız iş yerleri her taraf meyhane oldu.Daha birçok şey var.Ama kime söylüyoruz ki.
  • Mustafa
    24 Haziran 2022 • 15:29
    Kurban tedariğinde , kesiminde ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada bizlere yardımcı olduğu için belediyemize teşekkür ederim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.