VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEL VE BOYUN FITIKLARININ TEDAVİSİNDE AMELİYATSIZ AĞRISIZ ÇÖZÜM

21 Haziran 2022

.....................................................

Bolu’da Özel Çağsu Hastanesinde bel fıtığı ve boyun fıtığı hastalıklarının tedavisinde son derece etkili, ameliyatsız ve ağrısız bir yöntem olan fizik tedavide robot tedavisi hizmete girdi.

Özel Çağsu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde hizmete sunulan Robotic Antalgic Trak büyük ilgi görüyor. Bel fıtığı,   boyun fıtığı, bel kayması, kanal darlığı, boyun gerginliği, bel tutulması,    kalça ve bacak ağrıları, omuz ve kol ağrıları ile bazı romatizmal ağrılarda kullanılan robot tedavisi ile vatandaşlar kısa sürede sağlığına kavuşuyor.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Ali İhsan Kadıoğlu, Robotic Antalgic Trak, tedaviyi nasıl yaptıklarını anlatarak şunları söyledi:

“Amerika Birleşik Devletleri ilaç ve Gıda dairesi (FDA) tarafından, omurga fıtıklarında baskı giderici tedavi olarak onaylanmış Robotic Antalgic Trak Desteği, aynı zamanda dünyanın ilk eklem hareketliliğini arttırıcı omurga dekompresyon sistemidir.Robotic Antalgic Trak desteği, omurgalar arasındaki diskleri yavaş yavaş açarak, bunların sinirler üzerindeki baskısını ortadan kaldırır. Robotic Antalgic Trak, bel fıtığı ve boyun fıtığı hastalıklarının tedavisinde son derece etkilidir. Ameliyatsız ve ağrısız bir yöntemdir. Hızlı tedavi imkanı ile kişinin işine çabucak dönmesini sağlar. Güvenli tedavi imkanı sunar. Tedavide  robotic ve bilgisayar teknolojilerinden yararlanılır. Yenilikçi tedavi şeklidir. Hastaya zarar vermeyen uygulamadır. Uygulama son derece kolaydır. Hasta robotic cihazın oturma koltuğunda üzerindeki mevcut giysileriyle oturur ve boyun kemeri bağlandıktan sonra cihazın hastaya özel ayarları yapılır dekompresyon  işlemi gerçekleştirilir.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Mehmeterdomu
    21 Haziran 2022 • 04:22
    Kanal daralması a faydası varmi
  • Yolda
    23 Haziran 2022 • 17:06
    Ücret belirler misiniz? Hepsi dahil fiyat aralıkları nedir?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.