VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TUNÇ KARDEŞLERDEN SAĞLIĞA BÜYÜK DESTEK

17 Haziran 2022

.................................................

Bolu’da hayırsever Nurullah Tunç ve kardeşi tarafından tefrişatı ve tadilatı yapılan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Çocuk Poliklinik yeni hizmet binası ile ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Birimi ve Acil Servis Bekleme Alanı törenle hizmete açıldı.

Atıl durumda olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Çocuk Poliklinik binasının tadilat ve tefrişatı hayırsever Nurullah Tunç ile kardeşi Abdullah Tunç tarafından yapıldı. Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan’ın da katkılarıyla yenilenen hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törene, Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, hayırsever Nurullah Tunç ile sağlık kuruluşlarının yetkilileri katıldı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Çocuk Poliklinik binasına tefrişat ve tadilatını yapan Nurullah Tunç’un vefat eden babası Hacı Şerafettin Tunç’un adı verildi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından hayırsever Nurullah Tunç’a plaket hediye edildi. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’da binanın yapımında büyük katkı sağlayan Mahmut Alan ile Hüseyin Altundağ’a plaket hediye etti. Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından çocuk polikliniğindeki alanlar gezildi.

Nurullah Tunç tarafından tefrişatı ile tadilatı yapılan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Birimi ve Acil Servis Bekleme Alanı da protokol üyelerinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

 

2 yorum yapılmış
  • BOLU14
    20 Haziran 2022 • 13:59
    Ne Mutlu sizleri yetiştiren Anneye Babaya... Bolulu olarak Gurur Duyduk Evlatlarımızla... Hayırsever in biride Üniversite Bolu Arası TRAMVAY Getirse ne büyük hizmet olur... Öğrencilerin Duasını Almakta çook önemli.Bolu Hayırseverleriyle İFTİHAR Ediyor....
  • isimsiz
    21 Haziran 2022 • 01:38
    Helal olsun sizlere. Rabbim kazanclarınızı bol ve bereketli kılsın inşallah. Ne mutlu sizlere yetiştiren ailelerinize. Burada belki birkaç yorum olabilir fakat şunu unutmayalım buradan faydalanacak binlerce kişilerin sizlere duası olduğunu unutmayalım. Allah sizlerden razı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.