VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE ADAM GİBİ MUHTAR

17 Haziran 2022

..........................................

Bolu'nun başarılı muhtarlarından Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, mahallesinin sınırlarında yer alan 3 okulda dereceye giren öğrencileri, altın, nutuk ve Atatürk posteri hediye ederek ödüllendirdi.

Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, mahalle sınırları içerisinde bulunan 3 okulda eğitim gören çocuklar arasından dereceye girenleri ödüllendirdi. Özdem, bu kapsamda Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Orhangazi İlkokulu'nda dereceye giren öğrencilere toplam 11 adet altın, 11 adet nutuk ve 11 adet Atatürk posteri hediye etti.

Bolu'ya örnek olmak için böyle bir ödüllendirme yapmak istediklerini anlatan Mehmet Özdem, "Mahallemizde bulunan Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Orhangazi Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokullarında yılsonunda bir hediye vermek geldi içimizden. Öğrencileri teşvik etmek için böyle bir ödül verdik. Buradaki temennimiz Bolu'daki duyarlı vatandaşlarımızın bu işlerde daha aktif olması ve daha duyarlı olması. Öğrencilerimize de çalışmadan bir şey elde edilemeyeceğini öğretmek. Daha çok çalışıp, daha çok emek harcayarak başarıya ulaşmasını sağlamak." diye konuştu.

Dereceye girip hediyelerini alan öğrenciler de büyük sevinç yaşadı.

1 yorum yapılmış
  • AdemKaratepe
    17 Haziran 2022 • 11:24
    Sevgili muhtarım tebrik ederim başarılarının devamını dilerim selamlar Genç yavruları tebrik ederim başarılarının devamını dilerim selamlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.