VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADLİYEDE SİRENLER ÇALINCA….

17 Haziran 2022

....................................................

Bolu’da AFAD İl Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimleri tamamlayan 26 adliye personeli düzenlenen törenle AFAD gönüllüsü yeleklerini giydi. Törenin ardından adliye binasında deprem tatbikatı yapıldı.

Bolu Adliyesinde çalışan 26 personel, AFAD İl Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimlerini başarıyla tamamlayarak AFAD gönüllüsü oldular. Aralarında hakim ve savcıların da olduğu grup teorik ve pratik eğitimler aldı. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından 26 AFAD gönüllüsü Bolu Adliyesi'nde düzenlenen törenle yeleklerini giydi. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, hakim ve savcılar ile adliye personeli katıldı.

Törende konuşan Ahmet Bektaş, "Toplumun afet bilincinin gelişmesi, afet öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gereken doğru davranışların öğrenilmesi ve bu konudaki farkındalığın artırılması için Cumhuriyet Savcılığı ile İl AFAD Müdürlüğü "Adliye AFAD Gönüllüleri" programı hazırlandı. Bu proje çerçevesinde adliyede çalışan değişik meslek gruplarındaki arkadaşlarımız birinci grup olarak 26 kişi teorik ve pratik eğitim aldılar. İkinci grup 24 kişi de bu programa katılacaklar. Onlarda teorik ve pratik eğitimler alacaklar" diye konuştu.

Törenin ardından adliye binasında deprem tatbikatı düzenlendi. Sirenlerin çalmasıyla birlikte adliye çalışanları elleriyle başlarını koruyarak depremin bitmesini bekledi. Sirenlerin susmasıyla birlikte kontrollü şekilde dışarı çıkan personel toplanma alanında çadır kurdu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.