VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BENİ İHRAÇ EDECEKLERİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

15 Haziran 2022

..............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, partisi tarafından kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesini değerlendirerek, “Ben sayın genel başkanın partinin öz evladını partiden gerçekten ihraç etmek istediğini düşünmüyorum. İhraç kararı verilirse Cumhuriyet Halk  Partisi ile sadece hukuki bağım kopar. Gönül bağım devam eder. Herhangi bir partiye gidecek misin? diye soruyorlar. Hayır benim öyle bir düşüncem yok” diye konuştu.

Bolu Belediye meclis toplantısında AK Partili üye Hacer Çınar’a yönelik sözleri ve kendisine yönelik düzenlenen eylemde makam odasının camına çıkarak dans etmesi gerekçe gösterilerek partisi tarafından kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ihraç etmesini düşünmediğini dile getiren Başkan Özcan, “Ben CHP’nin öz evladıyım. Ben bu süreci yakında takip ediyorum. Ben bu partinin gençlik kolları, ilçe başkanlığı, il başkanlığı, belediye meclis üyeliği, milletvekilliği ve belediye başkanlığını yaptım. Ben bu partide MYK üyeliği, kadın kolları başkanlığı ve genel başkanlık dışında her görevde bulundum. Dişimizle tırnağımızla biz bu noktaya geldik. Partimizi büyütmeye çalıştık. Son girdiğimiz beş seçimde de başarılı olduk. Ben sayın genel başkanın partinin öz evladını partiden gerçekten ihraç etmek istediğini düşünmüyorum. Kendisinden de bir randevu talep ettim. Randevu verirlerse gidip kendisine düşüncelerimi detaylı olarak anlatacağım, süreci de anlatacağım. Konuşuruz çözeriz diye düşünüyorum. Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimizde çok tecrübeli bir başkanı var. Sağ duyulu, aklı başında tecrübeli insanlardan oluşuyor. Herhalde bu AK Partililerin ve HDP’lilerin gazına gelip benimle ilgili ihraç kararı vermezler diye düşünüyorum. Sayın genel başkanımız randevu talebimize de olumlu yanıt verirse daha ayrıntılı bir açıklamada yaparım.” dedi.

İHRAÇ KARARI VERİLİRSE BAŞKA PARTİYE GİTMEM

Başkan Özcan, ihraç kararı verilmesi durumunda başka partiye gitmeyeceğini vurgulayarak açıklamalarına şöyle devam etti:

“İhraç kararı verilirse ne olur? İhraç kararı verilirse Cumhuriyet Halk  Partisi ile sadece hukuki bağım kopar. Gönül bağım devam eder. Herhangi bir partiye gidecek misin? diye soruyorlar. Hayır benim öyle bir düşüncem yok. Herhangi bir partiye gitmem. Bağımsız olarak yoluma devam ederim. Hiç bir partinin teklifine açık değilim. Moralim gayet iyi. İşime gücüme bakıyorum. AK Partili ve HDP'li trolleri izliyorum. Onların yorumlarına bakıp gülüyorum. Sıkıntı yok. Ben şu anda belediye çalışmalarıyla meşgulüm. Alt yapı sorunları olan mahalleler var. Önceliğim onlar.  Bu konu biliyorsunuz aslında benim ihraç istemiyle disiplin kuruluna gitmeme sebep olacak konu bu değil. Bunu herkes biliyor. Buna en çok kim seviniyor. Bu yönüyle bakmak lazım. Beni duygulandıran şeyler oluyor. Partililer arayıp ağlayarak üzüntülerini dile getiriyorlar. Kim mutlu bundan? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik mutlu, HDP'liler mutlu. Kandil'dekiler mutlu. İmralı'daki cani emin olun mutlu. Bunları mutlu edeceğini düşünmüyorum ben partimin. Öz evladına sahip çıkacağını düşünüyorum."

3 yorum yapılmış
  • komik
    15 Haziran 2022 • 11:36
    kılıçtar bey sizi ihraç ederse zaten olmayan oyu boluda daha da kaybeder
  • Bozaci
    15 Haziran 2022 • 13:12
    Kılıçdaroğlu nun kendine faydası var mı ki?
  • Bahtiyarylmaz
    17 Haziran 2022 • 20:30
    Gerçekten olduğunuz yeri hak etmiyorsunuz seçimle geldiniz ilk seçimde gitmeniz garanti geçmişini inkar eden birisiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • AKGÜL “HAYALLER KURANLARIN KORKULU RÜYASI HEMŞEHRİLERİMİZ OLACAK”
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.