VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK SEKTÖRÜ BU PANAYIRDA BULUŞTU

14 Haziran 2022

......................................................

Bolu’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen sağlık panayırı yoğun ilgi gördü. Sağlık kuruluşlarının açtığı stantlarda vatandaşlara tarama yapılarak sağlık konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Anıtpark’ta kurulan sağlık panayırının açılışına Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ile daire müdürleri ve sağlık kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından Vali Kılıç ve beraberindekiler sağlık kuruluşlarına ait stantları gezdiler. Sağlık panayırında vatandaşlara mevcut olan inme, amatem gibi uygulamalar, kanser taramaları, muayeneler ve koruyucu sağlık hizmetleri hakkında  bilgiler verilerek taramaları yapıldı.

Sağlık panayırının Türkiye’de fazla örneğinin olmadığına dikkat çeken Vali Kılıç, “Sağlık insan için vazgeçilmez bir unsur. Dolayısıyla bu alana ne kadar önem, değer versek, yatırım yapsak gerçekten yetersiz kalır. Yaklaşık 1 aydır Bolu’dayım. Bolu’nun sağlık anlamında gerçekten bölge değil, artık ülkemize hizmet ettiğini burada memnuniyetle görüyorum. Bolu, sağlık turizmi yönünden de önemli bir potansiyele sahip. Kaplıcalarıyla beraber bölgemiz aynı zamanda sağlık turizmi yönünden de çok ciddi potansiyele sahip. Turizm başlı başına zaten burada yapılması gereken bir alan ve bu anlamda da çok güzel potansiyelinin olduğunu hepimiz biliyoruz.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.