VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE TANJU ÖZCAN'IN KARARA İLK TEPKİSİ

14 Haziran 2022

...................

Özel haber: Bülent VELİOĞLU – Mutlu YUCA

Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, belediyedeki rutin görüşmelerine devam etti. Özcan gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna, “Arkadaşlar şimdilik bir açıklama yapmayacağım, bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, partisi tarafından belediye meclis toplantısında AK Partili üye Hacer Çınar’a yönelik sözleri ve sonrasında da protesto eylemleri sırasında makam odasının camına çıkarak dans etmesi nedeniyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

GAZETECİLER BELEDİYEYE KAMP KURDU

Özcan hakkında alınan karar gündeme bomba düşerken, İstanbul ve Ankara’dan tüm Türkiye’nin tanıdığı gazeteciler açıklama alabilmek için birbirleriyle yarışmaya başladı. Ulusal haber ajansları ve ulusal kanalların muhabirleri de Özcan’dan açıklama alabilmek için belediyeye kamp kurdu.

AÇIKLAMA YAPMADI…

Tüm gelişmeler karşısında sessizliğini koruyan Başkan Özcan, belediyedeki rutin görüşmelerine devam etti. Belediyede toplantılarına devam eden Özcan, son olarak Boluspor yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Toplantı çıkışında gazetecilerin açıklama almak istediği Başkan Özcan, makam odasına çıkarak röportaj tekliflerini reddetti. Özcan, “Arkadaşlar şimdilik bir açıklama yapmayacağım. Bekleyeceğiz” dedi.

BUGÜN AÇIKLAMA YAPMAYACAK

Başkan Özcan’ın partisinin genel merkezindeki gelişmeleri takip ettiği ve bugün kameralar önüne geçmeyi düşünmediği öğrenildi. Başkan Özcan’ın partisinden ihracına neden olacak kararla ilgili ne zaman açıklama yapacağı merak ediliyor.

5 yorum yapılmış
  • Normalbiri
    14 Haziran 2022 • 06:22
    Zafer yakındır başkanım sizi orda görmek güzel olurdu
  • Normalbiri
    14 Haziran 2022 • 06:22
    Zafer partisinde olmanız güzel olurdu
  • Gerek
    14 Haziran 2022 • 07:25
    Editör taraflı gazetecilik yapıyorsunuz.Neden yorumumu paylaşmadın.Hakaret tehdit gibi söylemlerim yok.Çünkü işine gelmiyor.Tanjunun partiden ihraç edilmesi çok iyi olacak.Zaten CHP li olduğu şüpheli.Kendine destek veren herkesi elinin tersiyle itti.Boluya zarar verdi.
  • Mustafa
    14 Haziran 2022 • 09:25
    Hürriyet Cd. ile M. Akif Ersoy Bulvarının kesiştiriği Kavşaktan yukarı çıkarken yay geçidinden hemen sonra yol patlamış. Acilen düzeitilmesi ve yama yapılması lazım.
  • Adalet
    14 Haziran 2022 • 14:52
    Sayın belediye başkani bir kamu kurumunu temsil eden bir kimse ye yakışmayan belediye başkanıyla bağdaşmayan davranışta bulundu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.