VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMURAN AVCI’DAN MECLİS ÜYELERİNE BOLUSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

8 Haziran 2022

..................................................

Bolu Belediye Meclisi üyesi ve Boluspor Başkan yardımcısı Kamuran Avcı, belediye meclisi kürsüsüne çıkarak Başkan Özcan ve meclis üyelerini Boluspor'un başlatmış olduğu "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" kampanyasına destek olmaya davet etti. Avcı'nın konuşması tüm partilerden meclis üyeleri tarafından alkış aldı.

Bolu Belediye Meclisi üyesi AK Partili Kamuran Avcı, dün gerçekleştirilen belediye meclisi toplantısının dilek ve temenniler bölümünde kürsüye çıktı. Son kongre ile Boluspor Başkan yardımcısı da olan Avcı, salonda bulunan meclis üyelerini ve Başkan Tanju Özcan'ı Boluspor'un başlatmış olduğu, "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" kampanyasına davet etti.

Avcı kürsüden yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Boluspor için kürsüde bulunuyorum. Boluspor kongresi sonrası şahsıma da bir görev verildi. Bu görevi burada meclis üyesi kimliğimle bir kere daha hatırlatarak sizden de bu konuda öncelik bekliyorum. Boluspor, İzzet Baysal ve Vakfı'ndan sonra Bolu'nun en kıymetli değeridir. Biz de Boluspor adına "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" adında bir kampanya başlattık. Belediye Meclisimiz de bu kampanyamıza destek verirse mutlu oluruz. Hem tanıtım, hem de güç birliği anlamında çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu kampanyaya desteklerinizi bekliyorum. Tüm Bolu halkının ve Boluspor sevdalılarının da bu kampanyaya desteğini bekliyorum."

Avcı'nın yaptığı konuşma ve destek çağrısı salonda bulunan tüm partilerin meclis üyeleri ve başkan Tanju Özcan tarafından alkışlandı. Çağrı sonrası meclis üyeleri ve Özcan Boluspor'un kampanyasına destek vereceklerini açıkladı.
 

1 yorum yapılmış
  • Gerek
    9 Haziran 2022 • 01:25
    Ya arkadaş Bolu Spor dan bize ne.Futbolcu gece kulübünde eğlenecek diye lüks araçlara binsin diyemi para vereceğiz.Bolu Belediyesinin paralarını bunlara aktaran haindir.Eğer böyle yapılıyorsa haram zıkkım olsun.Belediyenin görevi halka hizmet.Futbolculara değil.Ama Tanju yu gördüğüm kadarıyla işi gücü Bolu Spor.Seçimde görüşürüz bakalım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.