VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RECAYİ ÇAĞLAR SAĞLIĞINA KAVUŞTU

8 Haziran 2022

......................................................

Bolu’nun Yeniçağa ilçesi belediye başkanı Recayi Çağlar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yapılan karaciğer naklinin ardından sağlığına kavuştu.

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, bir süredir tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Karaciğer nakli yapılan Başkan Çağlar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmadan önce İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Çağlar’ın 12 Mayıs’ta ameliyata alındığını belirten Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Ameliyata hazırlarken çeşitli sağlık sorunlarını çıktı. Süratle karaciğer naklini yaptık, iyi seyretti. Birkaç günlük yoğun bakım periyodundan sonra serviste takip ettik. Her şey iyi, şu anda kendisini taburcu ediyoruz, sağlıklı bir şekilde evine gönderiyoruz. Bundan kendisinin olduğu kadar biz de mutluluk duyuyoruz, kendisine de uzun ömürler diliyorum." dedi.

Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Çağlar ise şunları söyledi:

“Eski Malatya Valisi Aydın Baruş, Bolu'da çalıştığı için kendisiyle irtibat kurduk. Onun da yönlendirmesiyle Malatya'ya geldik. Donör bulundu ve şu anda sağlığımıza kavuştuk. İnsanlar gidip de başka yerlerde sıkıntı çekmesin, gelsin burada bütün tedavisini görsün gitsin. Ben yeniden doğdum. Nasıl minnettar kalmam ki, nasıl burası için çalışmam ki. Artık kendimi Malatyalı hissediyorum”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.