ÖZCAN’IN PAYLAŞIMI ÜZERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

................................................

ÖZCAN’IN PAYLAŞIMI ÜZERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerinden meydan okumasına tepki göstererek, “Ey Kılıçdaroğlu, hiç mi cesaretin yok ses ver ses. Çapsız malum şahıs dahi sosyal medyadan sana ayar veriyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük yankı buldu. AK Parti Bolu Milletvekili Özcan’ın paylaşımı üzerinden hem başkan Özcan’a hem de CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Aydın, Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenerek, “Ey Kılıçdaroğlu, hiç mi cesaretin yok ses ver ses. Sen nasıl genel başkansın ki tüm belediye başkanların aday olmaya niyetli. Bu nasıl bir parti yönetme ki buradaki çapsız malum şahıs dahi sosyal medyadan sana ayar veriyor. Gerçi onlarda belediye başkanlığını yapamadıklarını anladılar defterleri dürülsün diye kaçacak yer arıyorlar. Az cesaret diyeceğiz ama cesaret ve liyakat belediye başkanlarına bile sahip çıkamayanlarda ne arar? Bir de utanmadan ülke yönetimine talip oluyorsun. Kendi örgütünün üyelerine söz geçiremeyen, milletini nasıl yönetir, bu ülkeyi dış politikada nasıl temsil eder, nasıl duruş sergiler? Bu millet ehil olanla dirayetsiz olanı gördü ve görmeye devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

 

 

8 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bu site üzerinden Tanju Başkana yol, kavşak ve yama gibi bir çok konuda yer belirterek talepte bulundum. Taleplerimin hemen hemen tamamı çok kısa sürede gerçekleştirildi. Yapılmayanlarında eminim ki makul bir gerekçesi vardır. Başkana bakış açım değişti. Gerçekten helal olsun Tanju Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Kılıçarslan Mah. 126. Sok. Her tarafı su arızası ve yeni yapılan binalara doğal gaz hattı için kazıldı. Bir yıldır kazilan yerler kapatilmadi. Orta açıklık park alani görünmesine rağmen çevresindeki yollar yapılıp burası neden bırakıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pazarc (3 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı adayımız Tanju beydir. Arkandayız ve yanındayız başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • DEYALLA (3 yıl önce)
    Vekil hanım, asıl işinin ne olduğunu bir bilebilse ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Memocan (3 yıl önce)
    Sn mv Arzu hanim siz bilmezsiniz babaniz İsmail Aydin bilirdi burasi CHP burada özgürlükler sinirsiniz genel baskan diktatörlüğü yoktur herkes düşüncesini soyleyebilir AKP ile karistirmayin orada genel baskan badkisi vardir dilediginiz gibi konusamazdiniz birakin savsatayi Bolu icin icraatlarinizi.anlatin Aladaglar yakinda isgal olacak bu konuyu anlatin yapacaklarinizi anlatin dolar 17.4 Benzin motorin 26/27 tl Elektrik dogal gaz sigara zamlarindan ne haber toz pembe tablo cizmeyi bir
    0
    0
    Yanıtla
  • SebenliMustafa (3 yıl önce)
    Tanju başkan aynen yola devam iyi gidiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (3 yıl önce)
    Tanju başkan başkanlığı gayet iyi yapıyor. Siz milletvekili olarak kaç yıldır ne yaptınız acaba? TBMMde el kaldırmaktan başka
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (3 yıl önce)
    Bolu nun millet vekili varmış bu haberden öğrendim
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.