VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’A YÖNELİK TEDBİR KARARIYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

6 Haziran 2022

.................................................

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyesi Hacer Çınar’ın açtığı dava kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a konulan tedbir kararı mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın belediye meclis toplantısında AK Parti Bolu Belediye Meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik söylediği sözlerinin ardından mahkemeye taşınan sözlerle ilgili yeni gelişme yaşandı. Çınar’ın açtığı davaya itiraz eden Başkan Özcan’ın müracaatı üzerine Bolu 2’inci Aile Mahkemesi  tedbir kararını kaldırdı.

Başkan Özcan, tedbir kararının kaldırıldığı sosyal medya hesabından açıklayarak, “Evli barklı adamım” dedim diye Bolu 1. Aile Mahkemesince verilen İhtiyat-i Tedbir kararı, Bolu 2. Aile Mahkemesince kaldırılmıştır. Böylece yargı kararıyla bana çamur atılmaya çalışıldığı alenen ortaya çıkmıştır. Türlü karalama ve iftira atan tüm ensaroğullarından özür bekliyorum” dedi.

4 yorum yapılmış
  • isimvermekistemeyenkii
    6 Haziran 2022 • 10:51
    bundan başkan bile olmaz işini düzgün yapmıyor başkanlığı hak etmiyor bence
  • Haydar
    7 Haziran 2022 • 03:44
    Sayın Başkan bu tür haberler ile anılmak istemiyorsanız bayanlar ile konuşurken daha çok üslubunuza dikkat edeceksiniz aklınıza gelen her sözü dilinize dökmeyeceksiniz duruşunuz ile sözleriniz ile örnek olacaksınız Öyle bayanlar ile alakalı görsel basında medyada ağzınıza geleni isteğiniz gibi söyleyin sonra insanlar benimle uğraşıyor deyin ARTIK BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUZU HATIRLAYIN VE ŞEHRİMİZE HİZMET VERİN…AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ
  • Adalet
    7 Haziran 2022 • 14:28
    Tedbir kararı nin kaldırıldığını anladikta hayırdır Ensariogullari ne oluyor
  • Mustafa
    14 Haziran 2022 • 09:27
    Hürriyet Cd. ile M. Akif Ersoy Bulvarının kesiştiriği Kavşaktan yukarı çıkarken yay geçidinden hemen sonra yol patlamış. Acilen düzeitilmesi ve yama yapılması lazım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.