VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’A BİR ŞOK DAHA.... CEZA ALABİLİR

6 Haziran 2022

................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın belediye meclisinde kendisine yönelik söylediği sözler nedeniyle AK Partili üye Hacer Çınar dava açtı. Çınar’ın başvurusu üzerine mahkeme Özcan hakkında tedbir kararı aldı. Yaşanan olayın ardından Çınar, bu kez de tedbir kararının iki kez ihlal edildiği gerekçesiyle Özcan hakkında ikinci kez şikayette bulunuldu. Mahkeme kararıyla Başkan Özcan’ın ruhsatlı silahına da el koyuldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın belediye meclis toplantısında AK Partili üye Hacer Çınar’a yönelik sözleri geçtiğimiz hafta mahkemeye taşındı. Mahkeme, Başkan Özcan hakkında tedbir kararı verdi. Yaşanan olayın ardından bu kez Çınar, Özcan’ın tedbir kararını iki kez ihlal ettiği gerekçesiyle Bolu 1'inci Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

Hacer Çınar’ın avukatı Fikret Çıracı’nın mahkemeye sunduğu 'Tedbir'e aykırılığın bildirilmesi' konulu dilekçede, Özcan'ın Hacer Çınar'a yönelik, Twitter'dan DM atarak, "Beni takip etmeni istemiyorum, tedirgin oluyorum." yazdığı belirtildi. Özcan'ın protesto sırasında dans edip alkış tutmasının da ihlal gerekçelerine eklendiği dilekçede ayrıca şu ifadeler yer aldı: "Müvekkilin bağlı bulunduğu sendikanın açıklaması sırasında, müvekkilin de orada olduğunu bilmesine ve görmesine rağmen hakkında tedbire hükmedilen Tanju Özcan, binanın camına çıkarak izlemiş, gülmüş, alkışlamış, oynamış, el sallamış ve dans etmiştir. Bu davranışı ulusal basında infial uyandırmıştır. Tanju Özcan, hakkında on binlerce haber yapılmıştır ancak makam odasının camından meydanı izlediği görülmüş değildir. Çok açıktır ki, tehlikesini ve rahatsızlığını sürdürmekte ve Türk Milleti adına verilen karara saygı duymamakta ve kararı tanımamaktadır. Tedbirlerin ağırlaştırılmasını ve sair tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz."denildi.

1 Haziran tarihinde, Bolu 1'inci Aile Mahkemesi tarafından verilen 'tedbir' kararı sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ruhsatlı silahına el konuldu. Kararın tebliği için Bolu Belediye binasındaki makam odasına gelen polisler tarafından Tanju Özcan'ın ruhsatlı tabancası teslim alındı.

 

3 yorum yapılmış
  • snrsz
    7 Haziran 2022 • 01:09
    at , avrat silah. Beylik tabancası gitti beylik gitti başkanım.
  • Adalet
    7 Haziran 2022 • 13:27
    Mahkemeler türk milletinin vicdanıdır kim olursa olsun ağzından çıkanı kulağı işitmesi gerekiyor Tanju Özcan artık dalga taştı denize dusmek uzeresin Türkiye kamuoyuna zavallı gözükmeye çalışma bir insana bir kadıni ve kimse rencide edemez bir de hukukçu
  • Bolu14
    8 Haziran 2022 • 16:48
    Tanju özcan ulusal basında herkese milliyetcilik ve insanlık dersi verirken Bolunun Gururuyken meşhur olmak isteyen hastaneden gelen temizlik şirketi elemanı liyakatsz biriyle anılması bile Boluyu Rahatsız etti... Eyy adalet neredesin üniversite mezunları varken AYAKLAR. BAŞ OLDU.... AK Parti filmin sonuna bakacaksınız...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.