VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERLE AHMET BAYSAL’I DUYGULANDIRAN BULUŞMA

6 Haziran 2022

...............................................

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, amcası İzzet Baysal’ın kente yaptırdığı ilk eserlerden İzzet Baysal Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sordukları sorular ve seslendirdikleri şarkılar Baysal’ı duygulandırdı. Programda ayrıca İzzet Baysal Şükran Günleri katkı sağlayanlara da Baysal tarafından teşekkür belgesi hediye edildi.

 

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın memleketi Bolu’ya yaptırdığı ilk eserlerden olan İzzet Baysal Anadolu Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi. Vakıf mütevelli heyet üyelerinin de katıldığı söyleşide öğrenciler, Baysal’a merak ettikleri soruları yönelttiler. Öğrencilerin seslendirdiği okul marşı ve İzzet Baysal anısına yazılmış şarkılar Baysal’a duygu dolu anlar yaşattı. Baysal, öğrencilerle konuşurken yer yer gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda bu yıl 33’üncüsü düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günlerinde eşsiz hayırsever anısına hazırlanan ‘İzzet Baba’ isimli özel sayıyı hazırlayan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’na Ahmet Baysal tara         fından teşekkür belgesi verildi. Törende konuşan Velioğlu, Bolu’nun babası İzzet Baysal için özenle ve titizlikle özel bir sayı hazırladıklarını vurgulayarak, “Gazetenin yapımında bizlere büyük katkı sunan İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri ile gazetenin her bir satırında emekleri olan gazeteci Mutlu Yuca ve Gazeteciler Cemiyeti yönetim üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.

 

  • ÖĞRENCİLERLE AHMET BAYSAL’I DUYGULANDIRAN BULUŞMA
  • ÖĞRENCİLERLE AHMET BAYSAL’I DUYGULANDIRAN BULUŞMA
  • ÖĞRENCİLERLE AHMET BAYSAL’I DUYGULANDIRAN BULUŞMA
  • ÖĞRENCİLERLE AHMET BAYSAL’I DUYGULANDIRAN BULUŞMA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.