VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ VE TÜRKİYE ÇEVRE HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

5 Haziran 2022

........................

Bolu’da Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası nedeniyle yürüyüş ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Bolu Valisi Erkan Kılıç ‘da katıldı.


Bolu Belediyesi önünde toplanan, gurup kent meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.
Etkinliğe, Vali Erkan Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Halit Ergül, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Yürüyüşün ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt açılış  konuşmasını yaptı. Konuşmasında Gelişmekte olan ülkemizde de sanayileşmeye ve kentleşmeye paralel olarak çeşitli çevre sorunları baş gösterdiğini ve bu sorunlar giderek karmaşıklaştığını belirterek , Sonuçlarının direkt olarak canlı yaşamını etkileyen , maliyeti çok yüksek olan çevre kirlenmesi sadece devletlerin değil , tek tek hepimizin üzerinde düşünmemiz gereken hayati bir sorun olduğunu vurguladı.
Açılış konuşmasının ardından Gazipaşa ilkokulu öğrencileri gösteri düzenledi. Etkinlik  Bolu Gazel Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin halk oyunu gösterisiyle devam etti ve atık defilesi yapıldı, Vali Kılıç’ın ve protokolün Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Sergisi’ni gezmesiyle etkinlik sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.