VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YETKİN’DEN AK PARTİLİ AYDIN’A: CESARETİNİZ VARSA SİZİ İZZET BAYSAL CADDESİNDE GÖRMEK İSTERİZ

4 Haziran 2022

................................................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ziyareti sırasında millet ittifakından hiçbir partilinin kendisini karşılamadığını söyledi. DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin’de Aydın’a, ‘Bir gün sizi de İzzet Baysal Caddesinde görmek isteriz. Cesaretiniz varsa tabi.’ diyerek cevap verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bolu’ya gelerek eşsiz hayırsever İzzet Baysal’ın anıt mezarını ziyaret edip İzzet Baysal Caddesindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Babacan, partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldıktan sonra kentten ayrıldı. Babacan’ın Bolu ziyaretini sosyal medya hesabından eleştiren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ‘6+1 ittifakı Bolu'da yine çatırdamış olacak ki CHP belediyesi, örgütü, HDP ve kalan diğer ittifak ortakları, gelen genel başkanı ne karşıladı ne belediyede ağırladı, ne de fotoğraf verdi. Ha bu arada Kılıçdaroğlu, bir an evvel adaylığını açıkla yoksa talibi var.’ diye yazdı.

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin’de Aydın’ın paylaşımına cevap vererek, ‘Ses size kadar geldi mi sayın Vekilim? Bir çınlama olduğu kesin. İzzet Baysal Caddesindeki vatandaşlar sizleri çok andı. Bir gün sizi de İzzet Baysal Caddesinde görmek isteriz. Cesaretiniz varsa tabi.’ İfadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • 1234
    4 Haziran 2022 • 07:17
    Yazıklar olsun, Allah hidayet versin kuyruğuna basılanlar gördük, Hesap gününü unutanlar, münafıkların izinde. Allah Hidayet eylesin
  • vatanda
    9 Haziran 2022 • 04:20
    Nadir AKP Lİ İDİ NE ZAMAN DÖNDÜ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.