VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'I KILIÇDAROĞLU'NA ŞİKAYET ETTİ

3 Haziran 2022

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Partili kadın belediye ...

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Partili kadın belediye meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sözleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden seslendi. Arzu Aydın, Kılıçdaroğlu’na Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sahip mi çıkacak yada aleyhine bir açıklama mı yapacağını sordu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. AK Partili kadın belediye meclis üyesine yönelik sözleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Milletvekili Aydın, Kılıçdaroğlu’na Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sahip mi çıkacak yada aleyhine bir açıklama mı yapacağını sordu.

“SAHİP Mİ ÇIKACAKSIN”

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Milletvekili Aydın, “Kadınların haysiyetiyle oynayan ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verilen Chp'li Belediye Başkanı'nın aleyhine de tweet atacak mısın yoksa sahip çıkacak mısın? Ve başörtülü kadına karşı ahlaksızca kullanılan üslup sizin için mübah mı?”

2 yorum yapılmış
  • ppolat
    3 Haziran 2022 • 11:43
    Milletvekilimizin kiyafeti cok guzelmis.
  • Bolu14
    3 Haziran 2022 • 19:08
    Bırak bu işleri sayın vekilim bolu için ne yaptın onları açıkla mecliste oturmayla olmaz bu işler sayın cumhurbaşkanımız bayanlara sürtük derken neredeydiniz bırakın ordan ahkam kesmeyi Halk evine ekmek almakta zorlanıyor bunlarla ilgilenin bu mülteciler ne zaman gidecek ülkemizden sizin devriniz bitti artık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.