VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHURİYET CADDESİNE KAZMA VURULUYOR

3 Haziran 2022

.................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Cumhuriyet Caddesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalara başlayacağız. Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek çalışmalarla, kaldırımlar, aydınlatma sistemleri ve yol baştan aşağı yenilenecek” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dCumhuriyet Caddesi’ndeki esnaflarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Gülden Özaydın, Leyla Beykoz ve bazı müdürlerin de hazır bulunduğu toplantıda yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler veren ve esnafların taleplerini dinleyen Başkan Özcan, Cumhuriyet Caddesi’ni herkesin beğeneceği, Bolu’ya yakışır, modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

 Özcan, “İlk kazma, esnafın zarar görmemesi için Kurban Bayramı sonrası vurulacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek çalışmalarla, Cumhuriyet Caddesi’nde kaldırımlar, aydınlatma sistemleri ve yol baştan aşağı yenilenecek” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • GlerenKapoglu
    3 Haziran 2022 • 11:51
    Heyecanla bekliyoruz
  • Mehmet
    3 Haziran 2022 • 16:14
    Bolu gündem haber sitesi tam sarı olmuş. Bak burası iyiymiş.
  • Haydar
    4 Haziran 2022 • 13:53
    Alpagut mah. de kadriyeana anaokulunun yanında boş geniş bir alan vardı burası meydan büyük bir park olsaydı şehir nefes alırdı derdim.. 2-3 haftadır bir yapı yapılıyor ne olduğu belli değil tüm ALANI KAPATACAK BÜYÜKLÜKTE KOCAMAN BETON BİR YIĞIN yapıldı DEVASA bir beton yapı olunca ne kuzeydeki ne güneydeki dağ orman görünmüyor tıkış tıkış bir alan oldu göz kirliliği olan estetik sıfır olan bu yeri duyarlı Bolulular bir gelsin görsün derim Bolu nun yap
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.