VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ BABACAN BOLU’DA GENÇLERLE BULUŞTU

3 Haziran 2022

...............................................

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bolu’nun Mudurnu ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Babacan, Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planını doğayla iç içe olan kamp alanında açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Gürçam köyündeki kamp alanında partisinin , Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planını açıkladı. Öğrencilerin kamp yaptığı doğayla iç içe olan kamp alanına gelen Babacan, gençlerle sohbet ederek aktivitelere katıldı.

Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planında yeşil çizgilerinin hatlarını belirgin bir biçimde ortaya koyduklarını belirterek, “Eylem planımız çağımızın en büyük küresel krizine, yani iklim krizine karşı ülkemize aslında bir yön kazandırma çabası. Bu konuda Türkiye'nin yapması gereken çok şey var. Bu, hepimiz için bir yaşam ve gezegen savunması aynı zamanda. Gezegenimizi korumayı insanlığa ve tabiata karşı sorumluluğumuzun çok önemli bir gereği olarak görüyoruz. Bu toprakların bizden sonraki sakinlerine yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanabilir dünya bırakmak istiyoruz. Öncelikle şunu ortaya koymak lazım. Kirliliğin küresel iklim değişikliğine yol açtığı bir zaman diliminde yaşıyoruz. İşte bunun içindir ki kirlilikle mücadeleyi yapılacak işlerin başına koyuyoruz. Bilindiği gibi Avrupa'nın yeşil mutabakatı konuştuğu ve artık uygulamaya başladığı bir döneme giriyoruz. Enerji, ulaşım, sanayi, tarım ve diğer birçok alanda sektör bazlı yenilikler dünyanın şu anda gündeminde. Bizim eylem planımız da bu küresel yeniliğe uyum sağlayacak bir Türkiye hedefimizi de yansıtacak bir eylem." diye konuştu.

Akşam saatlerinde gençlerle kamp ateşinin başında sohbet eden Babacan, kamp alanında da öğrencilerin düzenlediği programlara katılarak neşeli dakikalar geçirdi.

  • ALİ BABACAN BOLU’DA GENÇLERLE BULUŞTU
  • ALİ BABACAN BOLU’DA GENÇLERLE BULUŞTU
  • ALİ BABACAN BOLU’DA GENÇLERLE BULUŞTU
1 yorum yapılmış
  • Adalet
    3 Haziran 2022 • 14:47
    Kimse davasiňi aklını fikrini tam olarak mantıklı düşünürse satamaz TV de bir ihtiyar dede seni davar Çobani bile tanınıyordu dedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.