VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR YÖNETİMİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR

2 Haziran 2022

..............................................

Boluspor’un  medya, iletişim ve akreditasyondan sorumlu başkan yardımcısı Kamuran Avcı, göreve başladıkları günden itibaren hızla çalışmalara başladıklarını belirterek, ‘Alt yapı tesisleri ve kulüp tesislerinde yenileme çalışmalarına başladık. Kamp dönemi başlayana kadar tadilat çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Boluspor’da Savaş Abak’ın başkan olarak seçilmesinin ardından ilk olarak Sait Karafırtınalar ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözen kırmızı beyazlı yöneticiler alt yapı ve kulüp tesislerinde de tadilat çalışması başlattı. Boluspor’un  medya, iletişim ve akreditasyondan sorumlu başkan yardımcısı Kamuran Avcı ve yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle birlikte kulüp tesislerinde bir araya geldi. Savaş Abak’ın yönetim kurulu üyelerine verdiği talimatlar doğrultusunda çalışmalara başladıklarını belirten Avcı, “Hem alt yapı tesisleri hem de A takımın kaldığı tesis binasında tadilat ve yenileme çalışmalarına hızla başladık. Tesislerimizi bitirip şanımıza yakışır şekilde hazır hale getireceğiz. Tüm yönetim olarak ciddi bir güç birliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizi yaşanabilir hale getireceğiz. Problemlerin farkındayız hepsi çözülecek.” diye konuştu.

BİZ BU YÜKÜN ALTINDAN ÇIKARIZ

İlk olarak teknik direktör işini çözdüklerini dile getiren Avcı, şunları söyledi:

“Başkanımız gelir gelmez ilk iş olarak hoca işini çözdü. Sait hoca bizim bildiğimiz Bolu’yu bilen, kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Şu an en iyi hocayı transfer ettiğimizi düşünüyorum. En iyisini yapma gayretindeyiz. Boluspor’un bir lirası bile zayi olsun istemeyiz. Ekonomik olarak bu kadar zor bir durumda 34 tane adam çıktı ve biz bu yükün altından çıkarız dedik. Yola çıktık.”

ABAK: TRANSFERLERİ KAMP DÖNEMİNE KADAR TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ

Toplantıya katılan kulüp başkanı Savaş Abak ise, mali tablo ve borçlara göre çalışma yürüttüklerini söyleyerek, “Mali tablo ortada. Eski futbolculara acil ödenmesi gereken paralar var.  Tadilat çalışmaları başlattık. Yeni transferler yapacağız. Böylesi zor bir süreçte Boluspor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Kamp dönemine kadar da transferlerin büyük bölümünü bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

 

2 yorum yapılmış
  • ismailuzun
    2 Haziran 2022 • 07:20
    inşallah başarılı olursunuz gayretlerinizden dolayı sizlere Teşekkür ederim savaş Başkan ve yönetim kurulunu Tebrik ediyorum Başarılar diliyorum
  • Ali
    2 Haziran 2022 • 15:30
    Futboldan anlamayanlar .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.