VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA FETÖ OPERASYONU

1 Haziran 2022

...........................................

Erzurum merkezli 7 ilde düzenlenen FETÖ/PDY’nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda Bolu’dan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik Erzurum merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından büfe ve marketlerden sabit ve kontörlü hatlardan arandıkları tespit edilen 6 astsubay ile 2 memurun yakalanması için belirlenen adreslere baskınlar yapıldı. Şüphelilerin adreslerine yapılan baskında ev ve işyerlerindeki dijital materyallere ve evraklara el konuldu. Operasyon kapsamında Bolu’dan da bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Erzurum’a gönderildi.

 

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    1 Haziran 2022 • 06:01
    Kim devletine ve milletine ihanet ediyorsa ve ya etmişse ocağı sönsün . Allah kolluk kuvvetlerimize , İçişleri bakanlığına , emniyet genel müdürlüğüne, Adalet bakanlığı na güç kuvvet versin
  • Yuksel14
    1 Haziran 2022 • 07:56
    aynen öyle adalet arkadaşımıza katılıyorum.ama neye hala bitmedi anlamadım..fetullah öldü örgütü çöktü..şimdiye bitmesi lazımdı..hala feto peşinde giden mallarmı var..adamlarda ne para varmış ya yurt dışına kaçanlar bile rahat yaşıyor..hırsızlar.tahrikatlara para vermek iyi bir şey değil..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.