VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMPHAİR SAÇ EKİM MERKEZİNE BÜYÜK ÖDÜL

30 Mayıs 2022

..............................................

Türkiye Marka Zirvesi´nde bu yıl 6’ıncı düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri´nde, Emphair Saç Ekimi Merkezi “Yılın Saç Ekimi Merkezi” seçildi.

6. Türkiye Altın Marka Ödülleri Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi´nde  yapılan organizasyonda sahiplerini buldu. Cemiyet, medya, iş, ekonomi, kültür ve sanat, dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende farklı kategorilerde verilen ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri´nde, Emphair Saç Ekimi Merkezi “Yılın Saç Ekimi Merkezi” seçildi.

Ödül töreni sonrası konuşan Emphair Kurucusu Yücel Muratoğlu,

“Yıllardır kazandığımız deneyimlerle EMPCLINICS adı altında, yepyeni hizmetlerle Türkiye´nin bir numaralı kliniği olma yolunda adımlarımızı attık ve bunun meyvelerini görmeye başlıyoruz. Sadece Yılın Saç Ekimi Merkezi Ödülü´nü almadık. Bununla beraber, plastik cerrahi, diş ve erkek sağlığı tedavilerini de gerçekleştirdiğimiz EMPCLINICS için “Uluslararası Sağlık Turizmi Markası Ödülü” ve şahsıma da “Yılın Genç İş Adamı Ödülü” verildi. Başarı yalnız başına kazanılmıyor. Yıllara yayılan bir emek ve tecrübeyle sabit. Bu başarıyı bize yaşatan tüm çalışanlarımız ve hastalarımıza bize duydukları güven ve gösterdikleri destek için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.