VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT ÖZCAN'A CEVAP VERDİ

28 Mayıs 2022

.........................................................................................................

 Beypiliç Boluspor eski başkanı Abdullah Abat, kırmızı beyazlı kulübün kongresine katılarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert sözlerle yüklendi. Abat ile Özcan arasında yaşanan diyaloglar nedeniyle kongrede gergin anlar yaşandı.

 Beypiliç Boluspor’un olağan genel kurulunun ilk dakikalarında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kulübün eski başkanı Abdullah Abat’a sert sözlerle tepki gösterdi. Özcan’ın açıklamalarından kısa süre sonra kongrenin yapıldığı salona gelen Abat, kürsüye çıkarak konuşma yapmak istedi. Bu sırada Abat, kendisine el kol hareketi yaptığını iddia ettiği Özcan’a tepki gösterdi. İkili arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Sonrasında konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Abat, Özcan’a kendisinin salonda olmadığı anlarda söyledikleri için tepkisini dile getirerek, “Meydan boş, başkan en iyi yaptığı şeyi yapıyor. Muhattabı olmadan veriyor, alıyor. Veriyor, alıyor. Yalanın biri bin para. İftiranın biri bin para. Yani bazen gülüyorum, bazen şaşkınlıkla izliyorum, bazen şaka mı diye kendime sormadan edemiyorum. Gelelim şu Beypiliç meselesine. Hani her yerde diyor ya ben mahkemelik oldum Hamdi Tanrıkulu ile diye. Gidin sorun Hamdi Tanrıkulu’na, Beypiliç sponsorunu niye vermiş? Kime vermiş? Böyle ucuz kahramanlıklara gerek yok. Kiminle mahkemelik olup olmadığını kamuoyuna duyurmak zorunda değilsiniz. O Alaattin Yılmaz döneminde başlanan arıtmalar, belediye meydanı projeleri, ihalleler, hangi müteahhitten ne kadar Boluspor’ a para alınmış, kimin adına emanet geçmiş Çarıkçı döneminde? O paralar nerde alınmış? Nasıl paylaştırılmış, onları da başkan anlatsın. Böyle ucuz şovmenliğe lüzum yok.” diye konuştu.


BU KADAR KIVRAKLIĞA GEREK YOK


 Başkan Özcan’a yönelik tepkisini sürdüren Abat, açıklamalarına şöyle devam etti:
“İki senedir benim çektiğimi Allah biliyor. İstemediği tek adam benmişim. Görmek istemediği tek adam benmişim başkanın. Neden? Para istiyormuşum. Mübarek sen getirdin bizi buraya. Bu kadar kıvraklığın luzümü yok şimdi. Savaş başkana diyor ki beş katı çalışacak. İnanma kardeşim. İnanma. Eski düşmandan dost olmaz. Bu kadar ucuz değil bu işler. 64 hafta bu takımla yatıp kalktım ben. Dört haftada takım gökten zembille indi. Dört maç on yedinci sıradan sekizinci sıraya  çıkarmış başkan. Tebrik ederim. Bunun neresi samimiyet arkadaşlar? Bunun neresi delikanlılık? Ayıptır. Başkanım söyleyin yanlışım varsa. “


MADDİ OLARAK TÜKENDİK


 Başkanlık döneminde maddi olarak tükendiklerini vurgulayan Abat, “Şimdi geldiğimiz son noktada yine Boluspor şirketleşme uğruna Oktay Ercan‘a olmadı Ahmet’e Mehmet’e oradan Bolubel A.Ş ‘ye bilmem nereye. Sizin üç tane şirketiniz var. Köroğlu Kooperatifi zaten bu işleri yapıyor. Bolu veya Boluyu seviyorum bilmem nereyi seviyorum yapıyor. Bolusporun elindeki katlı otopark yıkılıyor. Park restoran alınıp kooperatife devrediliyor. Boluspor’un elindeki hiçbir şey yok. Gölcük’ü vermiş. Gölcük’ü nasıl verildiğini çok isteyen varsa ben size izah ederim. Yani kimse ucuz kahramanlık yapmasın. Ben başkana mesaj yazıyorum, mektup yazıyorum. Başkan yardımcılarına haber gönderiyorum. Bugün, yarın , yarından sonra Mudurnu’ya gittim. Mengen’e gitim, oraya gittim. Tamam, tabi ki belediye başkanı. Diyorum ki Eyüpspor  galibiyetinden sonra başkanım maddi olarak artık biz tükendik. Siz bizim yanımızda durmuyorsunuz. Ben bugün itibariyle bu görevi bırakıyorum. İstifamdan beş gün önce altı gün önce mesaj yazıyorum, mesajımı okuyorlar ve birilerine göstermekle meşgul oluyorlar sadece. Blöf yapıyormuşum. Geçtim. Cumartesi akşamı Rasim Özdemir ile kulüpte görüşüyorum. Diyor ki, “Söz yarın sabah bir araya geleceğiz ve bir şekilde finans kaynağı bulacağız.” İstediğimiz para da en fazla iki milyon sezon sonuna kadar. Yedi milyon, sekiz milyon değil. Cumartesi oluyor. Pazartesi oluyor. Hiç kimseden ses seda yok. Bu işler böyle değil. Bayram Ali Aydoğanlı. Siz nereden biliyorsunuz Kırgızistan’daki kulübün başkanını? Neredesiniz? Siz aldınız değil mi? Peki yetiştirme bedelinde taahhütnamede Hakkı Öztabağ ve Necip Çarıkçı’nın neden imzası var? Biz ödeyeceğiz. FİFA nezdinde böyle bir şey olursa diye. Neden ödemediniz yetiştirme bedelini? Ben ödedim, benim bütün belgelerim elimde”şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Bolulu
    28 Mayıs 2022 • 22:58
    Aynı nakarat.
  • bolusporluyuz
    30 Mayıs 2022 • 01:19
    Belediye başkanı 1 yıldır Boluspora destek değil köstek oluyordu. Sonra son 3 hafta çıktı baktı meydan boş her zamanki gibi şovunu yapmaya başladı. Son 3 haftaya kadar neredeydiniz. İçeride dönen Abatın söylediğini bilmeyene göre sallaması kolay.
  • Mustafa
    30 Mayıs 2022 • 08:55
    1- İzzet Baysal, Kural Sk, ile Namık Kemal Caddesinin birleşiği bölgeye doğru hey yer çukur. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Sayenizde Bolu çukurlarla doluyor. Biraz hizmet. Yeter artık yeter. 2- Beşkavaklar, Çakmaklar Cd., Öksüztekke Camii arkasındaki yol ile Bayram Sokağın birleşme yerine kadar her yer çukur dolu. 2 yıldır hiçbir çalışma yok. Yaşa Başkanım.
  • Mustafa
    30 Mayıs 2022 • 08:56
    3- Kültür, Ögretmenler Sokaktaki mezarlığın ortasından yol geçirdiniz. Şov yaptınız ancak stabilize olarak bıraktınız. Ne zaman asfalt yapacaksınız. 2 yıl sonramı?
  • Haydar
    31 Mayıs 2022 • 02:36
    Belediye başkanı ya siyaset yapıyor ya spor yorumu… şöyle bir gün değil hergün çarşı pazar sokak ve parkları geziyor mu?belediyecilik hizmetleri nasıl yerinde kontrol ediyor mu? örneğin çarpık çurpuk mimari nasıl da artmış farkında mı? Sokaklar çukur dolu kanal yolu yıllardır şantiye alanı toz toprak içinde gördümü?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.