VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABDULLAH ABAT’TAN İBRA RESTİ

27 Mayıs 2022

............................................

Boluspor eski başkanı Abdullah Abat, yarın yapılacak kongre öncesi ibra resti çekerek, “Cumartesi günü yapılacak Boluspor kongresinin mali ve yönetimsel olarak ibra edilmemesi için elimden geleni yapacağımın bilinmesini isterim. İbra ettirmeye çalışan da şerefsizdir.” dedi.

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor’un ligin bitimine 4 hafta görevini bırakarak istifa eden başkanı Abdullah Abat, kırmızı beyazlı takımın 28 Mayıs Cumartesi(Yarın) yapılacak kongre öncesi ibra resti çekti. Abat’ın kongrede kendi döneminin mali ve yönetimsel açıdan ibra edilmemesi için çalışacağını açıklaması dikkat çekti. Abat, sosyal medya hesabından, “Cumartesi günü yapılacak Boluspor Kongresinin mali ve yönetimsel olarak ibra edilmemesi için elimden geleni yapacağımın bilinmesini isterim. İbra ettirmeye çalışan da şerefsizdir.” açıklamasında bulundu. Abat’ın kongreye bir gün kala yaptığı çıkış kırmızı beyazlı camiada tepkilere neden oldu.

Abat, kendi döneminin ibra edilmesine ilişkin sert açıklamalarda bulunarak, “Benim dönemimle ilgili şüphem yok, sonuna kadar inceleme altına alabilirler. Ben ibra edilmesini istemiyorum ama ibra edeceklerini tahmin ediyorum. Çünkü incelemeler sonrası benden önceki yönetimlerin de yaptıkları ortaya çıkacak. Ve bunu istemeyecekler. O yüzden geçmişten korkusu olanlar Kongrede beni ibra edecektir diye düşünüyorum. Benim dönemimi ibra edecek olanlar benim gözümde Boluspor hainidir, şerefsizdir” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    28 Mayıs 2022 • 02:52
    Futbol bir sporudur fazla da dünyanın merkezine koymamak lazım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.