VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLETİŞİM FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

26 Mayıs 2022

............................................................................................................

Haber: Serap Varlık

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi   İletişim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Kongre Merkezi Bordo Salonda gerçekleştirildi.

 Gölköy yerleşkesinde bulunan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törende 2021-2022 Akademik Yılı'nı başarıyla tamamlayarak mezun olan gazetecilik, radyo sinema ve televizyon, halkla ilişkiler ve tanıtım bölümlerinden olmak üzere öğrenciler diplomalarını aldı.

Törene;  Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özsoy, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yaşar Zorlu, Bölüm Başkanı Prof Dr. Mithat Yılmaz, Prof. Dr. Samettin Gündüz, Doç.Dr. Rengim Sine Nazlı, Dr. Öğr. Üyesi Ekin Kadir Selçuk, Öğr. Gör. Bahar Akbulak, Dr. Öğr. Üyesi Tülin Sepetçi, Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Küngerü, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

“ONLARLA NE KADAR GURUR DUYSANIZ AZDIR”

 

Gazetecilik Bölüm Başkanı Selami Özsoy “Bu heyecana ortak olduğumuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz öncelikle şu anda yanı başımda duran mezuniyet cübelleri ile pırıl pırıl gençleri yetiştiren siz değerli aileleri tebrik ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sevgili öğrencilerim hatırlayacağınız gibi 2018’in Eylül ayında sizinle ilk dersimizi yapmıştık bu derste zamanın su gibi akıp gideceğini söylemiştim dediğim oldu ve başarıyla bu güne kadar geldiniz. Bizler salgın hastalık demeden sizleri en iyi şekilde bilgi ve becerilerle donatmaya çalıştık ve artık meslektaşımız oldunuz. Sizleri mezuniyetinizden dolayı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı dönem birincisi Erkan Açar ve dereceye giren öğrencilere belgeleri ve diplomaları, mezunlara da diplomaları verildi.

Tören İletişim yemini ve kep atma seremonisiyle sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.